Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

HKliving: een paradijs voor interieurliefhebbers


HKliving.. een merk die inmiddels behoort tot de allergrootsten op interieurgebied! Wat vinden wij het tof om met dit prachtige merk te mogen samenwerken. 


Wil je weten wat de aankomende trends zijn op het gebied van interieur? Dan is een bezoek aan de showroom van HKliving genoeg. En laten wij dat nou net voor jou gedaan hebben!

Hk Living Interieur
© wonder & melon​​
Hk Living vazen
© wonder & melon​​
Hk Living Interieur
© wonder & melon​​
HkLiving vazen
© HK​​Living

HKliving: Trendalert

Heb jij ons blog ‘de woontrends van 2022: wat gaan we terug zien’ al gelezen? Dan heb je vast de 70’s trend gespot. Een trend die ook dit seizoen in de showroom van HKliving eruit sprong!


Het kleurrijke 70’s servies is niet meer weg te denken. Waar een kind pokémon kaarten spaart, doen wij dit als interieur-lovers maar al te graag met dit prachtige servies. Geen kleurcombinatie is te gek. Heerlijk mixen en matchen voor de meest kleurrijke tafel!

Hk Living 70
© HKliving​​
HkLiving kopjes
© HK​​Living
Hk Living 70
© HKliving​​
HkLiving kopjes
© HK​​Living

Dit seizoen gaat HKliving al een stapje verder op servies gebied. Knalgroene en helder blauwe kopjes vind je volop terug als toevoeging aan de bestaande collectie. Oh ja, niet te vergeten: het 70’s servies vind je nu ook terug in de meest toffe vazen. Ze zijn individueel al prachtig maar gegroepeerd maak je een statement die iedereen zal opvallen. In het voorjaar wordt er nog een tandje bijgezet. De 70’s serie wordt weer uitgebreid met nog meer toffe kleuren. We kunnen je alvast verklappen dat het nog een stukje feller kan.

Hk Living vazen
© HKliving​​
Hk Living servies
© HKliving​​

Niet alleen feller trouwens! Er zitten ook nieuwe items aan te komen. Kleine schaaltjes voor je dipsaus, theezakje of dat kleine petit fourtje bij jouw kop koffie. Wil je indruk maken op je bezoek? Dan kun je straks het kopje koffie serveren op een bijbehorende tray. Geen groot dienblad, maar precies groot genoeg voor een kopje met een lekker gebakje ernaast. Iets met een hotel vibe maar dan in je eigen huis!

Kun jij ook niet wachten totdat we weer heerlijk in het ochtend zonnetje kunnen ontbijten? Heb jij inmiddels de theepot, eierdoppen en alle lepels al verzameld? Dan is er zeker weer iets nieuws voor op je verlanglijstje. De botervloot it is! Daar maak je je zonnige ontbijttafel pas echt mee af.

Hk Living boterschaaltje
© HKliving​​

Nog meer 70’s van HKliving

Dat de jaren 70 weer terugkomen op interieurgebied zagen we niet alleen terug in het servies maar ook in veel meer andere items. Wanneer jij degene bent die van vintage houdt, zijn de West Germany vazen vast en zeker bij je bekend. HKliving heeft komend seizoen lampen die hier perfect mee zijn te matchen. De stenen voeten zijn allemaal net zo kleurrijk als de vintage vazen. Niet zo’n vintage liefhebber? Dan zijn de 70’s vazen mogelijk wel perfect voor je. Deze spatten eruit in elke soort woonstijl.

Hk Living showroom
© HKliving​​

De trendkleur

Kobalt blauw! Het is misschien even wat wennen, maar wij beloven je dat deze kleur jouw interieur geheel op gaat spicen. Deze kleur ga je overal in terugzien. Van de kopjes, tot aan de bijzettafels tot aan die te gekke tv-kast.

Hk Living cobalt blauw
© HKliving​​

Naast kobalt blauw maken ook neonkleuren weer hun opmars. Inderdaad.. net als in de jaren 90! Van knalroze ladekasten, tot aan een fel groene bank of een schilderij die bijna licht geeft door een felle transparante lijst. 

Hk Living cobalt art
© HKliving​​

Eén dings is zeker: met HKliving hoef je niet bang te zijn dat je interieur saai of gedateerd raakt!

.