Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

À la: een favoriet merk voor messing, glas en de prachtigste (wand)kleden


We kunnen wel stellen dat À la één van onze favoriete merken is op gebied van de mooiste messing items, glazen kandelaren waar je ú tegen zegt en dan niet te vergeten de (wand)kleden. 


Maar er is nog zoveel meer! Van items voor de kinderkamer tot aan prachtige sieraden. Wij zijn fan en je vindt dan ook eigenlijk elke categorie wel terug in onze winkel en webshop.

Á la interieur
© À la ​​

Een verhaal dat verteld mag worden


À la is ontstaan door twee founders die houden van reizen en verzamelen. Met dit merk willen ze een verhaal overbrengen over de verschillende culturen, mensen en de mooiste producten die men daar maakt. Alle items worden met de handgemaakt in India door de lokale bevolking.


In 2013 besloten de founders dat het tijd werd om het talent van de mensen te bundelen en met hen items te creëren die een verhaal vertellen. Een verhaal die je nieuwsgierig maakt!

Stijlvol, praktisch.. maar bovenal een leuk cadeau voor een ander of jezelf 


De items van À la zijn met liefde gemaakt en dat zie je terug. De ringen worden vervaardigd met mooie stenen en zijn gegoten in een ‘vintage’ jasje, voor elke geboortemaand is er een mooie hanger voor aan een ketting en ook aan vriendschappen wordt gedacht met een armband. 

Á la ringen
© À la ​​
Á la ringen
© À la ​​

À la denkt ook aan de praktische kant. Bijvoorbeeld met een prachtige kaarsenhouder die je in een wijnfles kunt doen (ja.. natuurlijk eerst wel even die wijn opdrinken). Of een kaartenhouder voor je favoriete vakantiefoto. Wat wij super tof vinden is dat je eigenlijk alle items bij elkaar kunt verzamelen. Ze hebben meerdere lijnen: denk aan schelpen, flowers, daisy’s en een lijn met regenbogen. Begin je bij het kopen van koffielepeltjes of dessertvorken? Dan maak je het later af met een flesopener, kaasset, of het prachtige saladebestek uit dezelfde lijn. 

Á la interieur accessoires
© À la ​​
Á la interieur accessoires
© À la ​​

Wedden dat jij net zo’n verzamelaar wordt als de founders zelf?!

.