Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Wij zijn verliefd! Verliefd op dit te gekke merk.


We vinden het daarom zo tof om dit met jullie te kunnen delen. Monk & Anna maakt een opmars maar is ook bij velen vast nog onbekend. En dat is exact de reden waarom wij denken dat we jullie hiermee gaan verrassen! 

Alles over Monk & Anna

Monk & Anna is in 2016 opgericht door 3 echte creatievelingen. Ze maken voornamelijk tassen, haaraccessoires en stationery. Af en toe komt er ook een ander prachtig product voorbij.


Alle collecties zijn kleinschalig, waarbij het design maar ook zeker de prijs-kwaliteit voorop staat. En die details.. dat is precies de reden waarom wij zeggen ‘verliefd te zijn op dit merk’.


Details vindt je terug in de afwerking, prints maar bovenal dat in één lijn meerdere producten worden gemaakt. Zo kun je bij je backpack een bijpassende haarband, scrunchy of zelfs sok krijgen. Gebruik je je tas voor het werk? Dan is een bijpassend notitieblok natuurlijk ook een echte musthave! Alle producten hebben zelfs hun eigen naam en verhaal.

kleding
© Monk & Anna ​​
schoenen
© Monk & Anna ​​
kleding van monk & anna
© Monk & Anna ​​

Alle producten van Monk and Anna zijn ‘basic’ van kleur en daarom heel goed te mixen en te matchen. Of je nou een zakelijke outfit aan hebt of juist een bloemetjesjurk, deze tassen gaan zeker matchen! De 3 ontwerpers halen hun inspiratie uit de natuur, Japan, fashion en vakmanschap. Materialen die veel gebruikt worden zijn vegan leather, linnen en katoen.


Wij kunnen je verklappen dat wij inmiddels niet alleen voor in de winkel een collectie hebben samengesteld, maar ook voor onszelf ;).


Shop Monk & Anna nu online


Benieuwd naar ander merken die in de concept store zullen worden verkocht? Klik dan hier!

.