Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Roze zaterdag: hoe leuk is dat?


Roze. Je houdt ervan of je moet er niks van hebben. Ik vind het een heerlijke kleur voor in het interieur. Of het nou een kleine touch of pink is die je toevoegt of dat je helemaal all the way gaat. Het kan allemaal! Mocht het toeval nou ook nog zijn dat het vandaag Roze Zaterdag is. Op 16 oktober is Leeuwarden The City of Love: een stad waar iedereen welkom is en waar iedereen zich welkom moet voelen. Het is een jaarlijks openlijk en landelijk evenement waar homo’s, lesbiennes, transgenders en andere seksuele minderheden elkaar kunnen treffen in elk jaar weer een andere stad. Speciaal voor deze gelegenheid staat dit blog helemaal in het teken van je raadt het misschien al.. ROZE! 

Een roze ervaring bij Mama Kelly

Misschien heb je het al wel eens voorbij zien komen op social media. Mama Kelly, het roze restaurant in Amsterdam. In dit restaurant is alles, maar dan ook echt alles roze. Met veel gevoel voor stijl is dit restaurant ontworpen en ingericht. Een echte plek om eens even wat mooie plaatjes te schieten voor Instagram of om nieuwe ideeën op te doen voor je interieur. Dompel je dus snel een middagje of avondje helemaal onder in het roze met fijn gezelschap, met uiteraard 

diner tafel
© Mama Kelly Amsterdam ​​
mama kelly logo
© Mama Kelly Amsterdam ​​
diner tafel
© Mama Kelly Amsterdam ​​

Roze stoelen


Ben jij op zoek naar die leuke nieuwe stoel voor bij de eettafel of een heerlijke loungestoel voor in de woonkamer? Waarom dan niet één in het roze? Deze drie stoelen zijn echte blikvangers in jouw interieur. Ze zien er niet alleen prachtig uit, maar ze zitten ook nog is heerlijk! 


De stoel Spike van het Nederlandse merk Zuiver is een mooie toevoeging in huis. De kleur geeft de stoel een warme uitstraling en in combinatie met het strakke frame trekt die alle aandacht naar zich toe. Leuk voor in de woonkamer, studeerkamer of babykamer! Ook de roze stoel van Dutchbone is een echte musthave. Het ontwerp doet een beetje denken aan de stijl van de seventies en heeft daarmee een vintage uitstraling. Voor optimaal comfort is er ook nog een bijpassende hocker beschikbaar, dus jij kan lekker met de voetjes omhoog. Als laatste, maar zeker niet de minste de stoel van Pole to Pole. Dit is een prachtige, fluwelen eetkamerstoel. Jij bent zeker uniek met deze eetkamerstoel, dus plan maar snel dat avondje borrelen!

stoelen
© Zuiver via Fonq ​​
stoelen
© Dutchbone via Fonq ​​
stoelen
© Pole to Pole via Fonq ​​

Een likje roze verf op de muur van Tone


Ken jij het merk Tone al? Dit merk heeft 38 speciaal geselecteerde trendkleuren samengesteld. De verf van Tone staat voor kwaliteit en is een premium muurverf op waterbasis. Hierdoor is het geschikt voor verschillende ondergronden in huis. De verf heeft een matte luxe uitstraling en staat daardoor prachtig op jouw muur! 


Nog een positief puntje van Tone: ze willen met hun verf geen negatieve impact hebben op hun omgeving. Ook voor de verpakking wordt er steeds meer gekeken naar recyclebare producten. Voor dit blog heb ik mij is even verdiept in de trendkleuren van Tone en uiteraard kwam ik vier prachtige roze kleuren tegen. Van mooi lichtroze tot een donkerroze kleur. Hier zit zeker iets bij wat jij mooi vindt! En het leuke is dat de verf van Tone binnenkort te koop is in de conceptstore van Wonder and Melon!

Bekijk hier ons blog waar we het uitgebreider over We are Tone hebben! 

muur kleuren
© We are Tone ​​
muur kleuren
© We are Tone ​​
© We are Tone ​​
© We are Tone ​​

Kopje koffie in stijl

Nu de herfstmaanden weer voor de deur staan, zitten we ’s avonds vaker thuis op de bank. Het is dan toch heerlijk om jouw vers gezette cappuccino of zelfgemaakte chocolademelk te drinken uit een kopje met stijl. Deze drie leuke mokjes hebben allemaal hun eigen uitstraling. Ga jij voor het minimalistische kopje met een chique gouden randje van Urban Nature Culture, kies jij voor het prachtige kopje van HK Living uit de 70s series of ga je voor het geribbelde porseleinen kopje van Royal Copenhagen? Ze zijn niet alleen leuk om uit te drinken, maar ook mooi om ergens in het zicht te zetten in jouw keuken. 

kopjes
© HK Living ​​
kopjes
© Royal Copenhagen ​​
kopjes
© Urban Nature Culture via ​​Fonq

Voetjes op het roze


Een leuk vloerkleed maakt jouw interieur wel helemaal af! Zoek jij er één voor in de woonkamer, eetkamer of ben jij op zoek naar een speciaal exemplaar voor in de kinderkamer? Gelukkig voor ons interieurliefhebbers zijn er veel roze vloerkleden te vinden in verschillende stijlen. 


Past de art deco stijl helemaal bij jou? Ga dan voor het oud roze kleed van Zuiver. Wil je liever iets bijzonders en een echte eyecatcher in huis? Kies dan het vloerkleed van Seletti met de bijzondere print. Dit is wel echt een kleed waar je gegarandeerd opmerkingen over gaat krijgen. Vast allemaal positief overigens! Mocht je nou op zoek zijn naar een vloerkleed voor in de baby- of kinderkamer kies dan zeker voor het Pinky Leeuw vloerkleed van Doing Goods. Ontzettend schattig en heerlijk zacht aan de voetjes.

vloerkleed
© Seletti via Fonq ​​
kleed
© Zuiver via Fonq ​​
kleed
© Doing Goods ​​

Ik ben benieuwd of je na het lezen van dit blog geïnspireerd bent geraakt om ook wat meer roze toe te gaan voegen aan het interieur. Het is en blijft namelijk een prachtige kleur! 

.