Ga naar content

Wij krijgen een nieuwe naam. Ontdek waarom!


We zijn allemaal opgegroeid met sprookjes en dromen. Dat je over sprookjes heen groeit is de realiteit, maar dromen doen we toch nog allemaal? Aan jou is vast wel eens de vraag gesteld ‘als er een wonder gebeurt.. wat zou dat dan zijn’? Je kent het wel.. ‘later als ik groot ben woon ik in een heel mooi groot huis’. 

Kinderen hebben dromen


Heerlijk om soms even weg te dromen, te geloven dat er soms héél soms echt nog wel een wonder gebeurt. Grappig eigenlijk want als we nu kijken naar onze kinderen, dan is alles voor hen nog één groot wonder. Die onbevangenheid, het bewonderen van die ‘oh zo’ grote wereld, heerlijk! 

Wij als ouders ook


Als je ouder bent heb je ook dromen, hoop je soms ook op dat ene wonder. Wij van My Perfect Interior hadden ook een droom. Voor ons blog bewonderen we de mooiste interieurs, komen we de mooiste items tegen en schrijven we over de tofste (online)winkels. Je voelt hem misschien al aankomen.. dit willen wij natuurlijk zelf ook! 

Een unieke conceptstore in Enschede!

Onze droom wordt daarom werkelijkheid. We gaan je niet meer alleen online meenemen, maar ook krijg je straks de mogelijkheid om je te verwonderen binnen onze eigen unieke… conceptstore! Een winkel waarin je kunt ‘beleven’ en de mooiste items op gebied van interieur, lifestyle en kids kunt scoren. 

leeg staand pand
Het begin! Een lege 'huls'. Wij kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat we daarmee gaan doen! ​​

Nieuwe naam, meer content


Dit alles vraagt om een naamsverandering. Een naam waar niet alleen het mooie interieur bij hoort, maar ook alle andere prachtige producten die we gaan verkopen en zeker ook over gaan schrijven. We hebben het eerste deel van onze nieuwe naam net al een paar keer door laten schijnen: Wonder!


Maar zoals je van ons gewend bent gaan we het nét even anders doen. Dus kiezen we niet voor één naam, maar voor twee. Wij worden er heel vrolijk van… het is kleurrijk, zoet en brengt instant happiness met zich mee. Daarnaast is elk kind er dol op (& wij zelf trouwens ook). Maar bovenal.. dit past zó bij onze winkel! Wij gaan je niet verder vertellen waarom, daarvoor moet je ons maar goed in de gaten houden!

Van nu af aan heten wij: Wonder and Melon

wonder & melon
Vanaf nu heten wij wonder & melon! ​​
wonder & melon
Ons nieuwe logo! ​​

Nieuwe huisstijl


Natuurlijk hoort hier een nieuwe huisstijl bij en gaan wij jullie meenemen in het proces van de ontwikkeling van (vinden wij) die echt unieke winkel in Enschede. Gaandeweg zullen we jullie ook vertellen welke merken wij gaan verkopen, welke samenwerkingen wij zijn aangegaan en bovenal; wat voor super toffe dingen er in onze conceptstore zijn te beleven! Nieuwsgierig geworden? Volg ons dan zeker de komende tijd. 

nieuw pand
Ons nieuwe pand in de binnenstad van ons geliefde Enschede ​​

Liefs Margot & Miranda

.