Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Mañana Mañana


Mogen we je voorstellen aan het fantastische merk Mañana Mañana?


Een merk wat bij ons in de buurt nog niet echt bekend is & wij het daarom juist heel tof vinden om deze fantastische producten te mogen verkopen en natuurlijk ook over mogen schrijven! Shop nu via onze webshop


Dit bedrijf wordt gerund door de twee vriendinnen Nina en Brit. In 2017 heeft Nina Mañana Mañana opgericht en in 2020 is Brit haar zakenpartner geworden. Nina is het creatieve brein en ontwerpt alle prachtige spullen. Brit zorgt achter de schermen voor de zakelijke kant van het bedrijf.

Mañana Mañana kleding
​​© Mañana Mañana 

Nina en Brit weten heel goed hoe zij de meest mooie producten kunnen maken. Maar weten dit ook nog zo te doen, dat de aarde hier zo min mogelijk last van heeft. De materialen waar zij mee werken zijn met zorg geselecteerd en soms zelfs gerecycled of van restmateriaal gemaakt. Ook de mensen die het voor jou (veelal) met de hand maken, krijgen een eerlijk salaris en werken in een fijne omgeving.  Zo koop je dus niet alleen een mooi product, maar ook een mooi verhaal! 

Mañana Mañana accessoires
​​ © Mañana Mañana 

Nina en Brit beschrijven hun stijl als opgewekt, eigentijds, bont en excentriek. Tel daar roze en beige als hoofdkleuren bij op, voor een (wat ons betreft) gouden combinatie! Of goud.. laten we zeggen messing. Daar maken zij namelijk ook hele mooie items in! 

Mañana Mañana accessoires
​​ © Mañana Mañana
Mañana Mañana accessoires
​​ © Mañana Mañana

De vriendinnen zijn niet alleen hardwerkende vrouwen maar ook nog eens super gezellig. Kletsen kunnen ze net zo goed als wij! Daar kwamen we wel achter tijdens ons bezoek aan hun showroom. Want deze producten moesten we natúúrlijk persoonlijk zien, voelen en ruiken. En oh wat worden wij hier ontzettend blij van!


Je zult van ons vast nog veel meer gaan zien en lezen over het prachtige merk Mañana Mañana!

.

Benieuwd naar ander merken die in de concept store zullen worden verkocht? Klik dan hier!