Ga naar content

Vaderdag 20 juni: cadeaus voor mannen!


Het is alweer bijna Vaderdag! Over een aantal dagen is het zo ver, de dag dat we alle vaders even in het zonnetje zetten. Weet je nou niet wat je ‘m moet geven en ben je helemaal ten einde raad? Ik heb een lijstje voor je gemaakt van een aantal leuke interieur proof items die je kunt geven. 

Krups Nespresso Essenza Mini 


Is jouw vader een echte koffie liefhebber? Geef hem dan een mini Nespresso apparaat cadeau! Dankzij het extra compacte formaat is de Krups Nespresso Essenza Mini geschikt voor de kleinste oppervlakken. Je vader kan bijvoorbeeld een koffiehoekje in zijn slaapkamer maken of hem in zijn kantoor neerzetten. 

Point-Virgule Barbecue Set


Als jouw vader een echte BBQ-king is, is deze set perfect. De set bevat een grillvork, -spatel en -tang. De tools zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hout voor een veilige en koele grip. Verder zijn de grillvork en spatel uitgerust met een handige ophanglus. De BBQ 3-delige set in hout van Point-Virgule komt ook nog eens in mooie geschenkverpakking! 

Sterk Bakkie zakflacon of Vaderdag pakket XL!


Houdt jouw vader van lekkere drankjes maar heeft hij ondertussen alles al in huis? Dan is dit de ideale oplossing! Met deze DIY Likeur van het toffe merk Pineut kan hij zijn eigen likeur maken! 


Of ga voor een stoer Vaderdagcadeaupakket samengesteld voor de BBQ vaders. Dit pakket bevat een Gusta schort met pu leer, gedecoreerd vetvrij papier, hamburgermaker en een Gusta elektrische peper- en zoutmolen. 


Je ontvangt er ook nog een leuk Vaderdag kaartje bij! Hier kun je dan zelf nog wat opschrijven.

Rituals Black Oudh Private Collection geurstokjes 


Een fantastisch vaderdag cadeau voor thuis. Binnen no time ruikt het huis heerlijk....eigenlijk ook een beetje een cadeautje aan jezelf dus ;)


Dit parfum is op basis van intense Oosterse noten van Black Oudh, rijke kruiden en poederige patchouli. Het flacon is van glas, dus ziet er ook nog eens mooi uit. 

HKliving Metal tijdschriftenrek

ls jouw vader wel houdt van een tijdschrift, dan is dit metal tijdschriftenrek van HKliving een perfect cadeau. Dit tijdloze ontwerp geeft een stoere, grafische touch aan het interieur. Het rek is gemaakt van metaal en heeft een matzwarte finish. Als je 'm besteld, misschien is het dan leuk om er gelijk een paar tijdschriften in te leggen, toch?! 

De GIMBER Giftbox


GIMBER is een bijzonder biologisch drankje met gember, citroen en kruiden. Er zit geen alcohol in, maar wel veel pit. JE kunt  GIMBER wel mixen met alcohol of bijvoorbeeld een GIMBER latte maken! Voor iedere vader wat wils dus. In deze GIMBER gift-box zitten gelijk ook wat extraatjes en hij heeft een gaaf uiterlijk! 

Smokey Goodness boek


Met dit Smokey Goodness BBQ-boek verras je je vader-en-barbecue-held sowieso! Dit kookboek bestaat uit recepten van wereldkampioen BBQ Jord Althuizen. Met niet alleen recepten maar ook BBQ-vakjargon, essentiële basics, smaakmakers en zelfs vegetarische opties heeft dit boek voor iedereen iets! Je kunt het boek extra speciaal maken door een naam en/of foto aan de kaft toe te voegen. Een top cadeau voor Vaderdag! 

Is je vader veganitsich? Dan is Man.Eat.Plant een aanrader! 

DOIY L'Apéro Borrelset


Is jouw vader echt een borrel liefhebber? Deze set bestaat uit vier glazen snackschaaltjes en een houder voor cocktailprikkers. Zo kun je diverse borrelhapjes serveren in de schaaltjes.  De onderdelen zijn stapelbaar en vormen samen een wijnfles die ook superleuk staat als decoratie in je huis. Functioneel en interieur proof dus! 

Man Made Wash Vanilla Spices


Deze stoere shampoo, conditioner en douchegel in 1 heeft het uiterlijk van een Whiskey fles. De Man Made Wash Vanilla Spices reinigt, versterkt en hydrateert van top tot teen. De shampoo heeft geen sulfaten en parabenen nodig om goed te werken, die zitten er dus ook niet in! 

.