Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Buitenservies voor de perfecte barbecue


Heerlijk, de tijd van de barbecue is weer begonnen. En barbecueën is hipper dan ooit, want alleen even een speklapje of worstje bakken is niet meer van deze tijd. ”Slow cooking” is hét helemaal. 'S ochtends al een stuk vlees op de BBQ en hier pas in de avond heerlijk van genieten... dat is het barbecueën van nu. Maar naast deze hippe manier van je vlees bereiden, is servies natuurlijk ook heel erg belangrijk. 


Om te kunnen bbqen is hier ook servies voor nodig. Denk dus aan een spatel, vork en knijptang. Dit heeft tegenwoordig wel een andere look dan voorheen. Kijk eens naar dit setje, hier kun je wel mee voor de dag komen tijdens een bbq voor vrienden toch? Wil je het nog even een tikkeltje stoerder? Draag dan ook een leren (bbq) schort, zo steel je echt de show!

bbq set
BBQ set​​
bbq schort
schort​​

Misschien denk je bij barbecue servies aan ‘plastic fantastic’ servies, maar nee...het kan echt anders! En ik kan me voorstellen dat als je kids hebt, je niet voor aardewerk servies gaat. Maar hier kom ik straks op terug. Om helemaal met de trend mee te gaan heb ik het meest gave servies voor je gevonden.   

Keramiek


Deze 12 delige set is van Ingram en is gemaakt van keramiek. De mooie aardetinten zorgen ervoor dat het bij elk (buiten) interieur past. Leg een mooi linnen tafelkleed eronder en je maakt het helemaal stylish verantwoord. Wees ook niet bang om met bbqen meerdere borden te gebruiken. Wanneer je wat meer classy wilt bbqen kun je ook meerdere gangen klaarmaken. Zo kun je dus borden en schaaltjes gaan stapelen. Leg het grootste platte bord onderop voor het dessert. Een grote schaal daarboven op voor een heerlijke hoofdgerecht en een klein kommetje daar weer bovenop voor een culinair voorgerecht. Je hoeft je niet perse in te houden tijdens het bbqen, zorg voor juist dat verrassende element! Jouw bezoek zal verrast zijn. 

Kidsproof


Oke, wil je toch kids proof servies voor tijdens de bbq? Dat kan! Je kunt voor servies gaan dat gemaakt is van bamboe of melamine. Het voordeel van deze materialen is dat het minder snel kapot gaat. Nu is er al wel een hele ophef geweest over servies van bamboe, maar ook hier zijn al verantwoorde versies van te verkrijgen. Dus no worries! Om het toch wat chiquer te houden met dit servies ga je voor wat neutralere kleuren. Aardetinten, wittinten met een subtiel kleurtje zijn hier ideaal voor. 

Nu nog wat te drinken erbij natuurlijk. Ook hier kun je gaan voor je standaardglazen wat je ook voor binnen gebruikt. Maar maak eens een set met nieuwe glazen aan specifiek voor de bbq. Maak onder de overkapping een kast, of schap en stal dit dan ook mooi uit. Ook leuk om je wijnglazen op te hangen onder een plankje. Zo heb je wanneer je lekker buiten zit alles bij de hand. 

wijn plank
Wandplank​​

Geniet van dit heerlijke bbq seizoen en maak van je tafel een waar feestje met het mooiste servies!! 

.