Ga naar content

Top 19: de mooiste nieuwe producten om je eettafel zomers aan te kleden


Yes… eindelijk hebben we afgelopen zondag weer mogen genieten van een zonnige dag. Bij mij kwamen gelijk de zomerkriebels weer naar boven. Flaneren in een jurkje met blote benen om vervolgens met een heerlijk glas wijn te genieten in de zon. Goed, het was van korte duur, maar verlangend uitkijken naar de volgende zomers dag kan ook leuk zijn laten-we-maar-zeggen.


Waar we niet meer naar hoeven te verlangen maar gewoon al gelijk mee aan de slag kunnen is ons zomerse interieur! Zodra er enigszins een zonnig vooruitzicht is spelen natuurlijk niet alleen de kledingwinkels daarop in maar ook de interieurbranche. Ik vind dit dan ook zelf een heerlijke periode!


(Online) struinen naar de nieuwste collecties. Elke keer weer watertandend mijn favoriete sites checken of ze al weer toffe nieuwe producten hebben gelanceerd. Ik durf je best te vertellen dat bij deze online winkels het kopje “nieuwe items” bij mij op repeat staat. 

Misschien is het ook jouw hobby om wekelijks (of misschien wel dagelijks) de mooiste nieuwe items te spotten. Zo niet… dan zit je bij ons goed! MPI gaat je de komende periode regelmatig updaten van de nieuwste collecties op interieur gebied. Gewoon omdat wij het heel tof vinden om op de hoogte te blijven en jou natuurlijk ook graag voorzien van deze info.


Dit keer is het aan mij de beurt om af te trappen! Ik heb ervoor gekozen om je mee te nemen naar het eetgedeelte. Wij gaan de eettafel dekken met de nieuwste (zomerse) items. Er is zoveel moois te koop dat ik je wel zou kunnen voorzien van een ontbijt opstelling én van die van het diner. Persoonlijk is ‘s ochtends uitgebreid tafelen mijn favoriet. Rarara wat ik je ga laten zien? Oh ja… hadden we al gezegd dat de kleur geel helemaal hot is deze zomer? Niet gelijk een kleur die je als trendkleur zou beschouwen toch? Toegegeven: ook wij moeten hier even aan wennen. Héél eerlijk, we waren niet gelijk enthousiast toen we het lazen. Toch ben ik het nu ook al veel tegengekomen bij het spotten van alle nieuwe items. Ik moet zeggen: het valt me niet tegen! Oordeel zelf…

Placemats


Een vieze tafel daar wordt niemand vrolijk van. Een mooie zomerse placemat mag dus niet ontbreken. Kies voor een neutrale jute variant, groen kan altijd of ga voor een tof grafisch printje. 

h&m placemat
h&m placemat
© H&M placemat jute ​​
groene placemat
© h&m groen ​​

Servies


Zeiden we geel? Zie hoe subtiel de Zara deze trendkleur in deze serie heeft gebruikt: 

Een goede koffiemok


Geen idee hoe het bij jou zit, maar mijn dag kan niet beginnen zonder een goede kop koffie. Eerst een cappuccino of een Flat white met een dubbele shot espresso! Wat me net dat beetje extra geluk geeft ‘s ochtends? Om deze uit een fijne en mooie mok te drinken. Een goede kop koffie uit een mok die niet lekker drinkt is voor mij not done. Een paar toffe mokken (net nieuw uitgebracht) voor jou op een rijtje, beide in Japandi stijl

Bestek


Goud zie je nog steeds veel voorbij komen in de bestek series. Toch wordt er hier en daar wel een kleine twist aangeven. Zara heeft een nieuwe lijn gemaakt met een gehamerd reliëf. 

Mooie theelepels van polyester zie je ook steeds meer: 

Gedraaide kaarsen zijn helemaal in. Je ziet de gedraaide vorm nu ook in andere items terugkomen. Hoe mooi zijn deze lepels? 

Peper en zout


Oké dit zet je misschien niet altijd op je ontbijttafel. Alhoewel een gekookt eitje ‘s ochtends best lekker is. Met deze items is het extra leuk om dat eitje te serveren: 

Afstylen


Ook zijn er hele mooie items uitgekomen om je tafel nog net iets leuker te kunnen dekken. Denk aan een mooi dienblad, een leuke mand om je fruit of broodjes in te serveren of een mooie pot voor je cruesli. Super leuk voor de kinderen om hun yoghurt zelf aan tafel te mogen maken. 

pot van zara

Koffie en thee serveren

Doordeweeks is het vaak rennen en vliegen. Maar in het weekend, wanneer je de tijd hebt, mag het drinken van koffie of thee best een stukje beleving met zich meebrengen toch? Deze nieuwe theepot en koffiepot zijn nét uitgekomen: 

Gele glazen


Was ik je toch bijna vergeten te laten zien dat geel in je interieur eigenlijk heel mooi kan zijn! Deze glazen vind ik zelf een plaatje. Met een heerlijke verse jus erin wil je deze toch op je ontbijttafel? Heb ik je niet kunnen overtuigen van de gele kleur? Ze zijn er ook in de kleuren groen en roze. 

.