Ga naar content

Top 10 moederdag cadeaus


1. Geurtje voor in huis


Hoe standaard is het om een geurtje aan je moeder te geven met moederdag?! Maar wat als je nu een geurtje geeft voor het interieur! Dat is weer eens wat anders. Ga voor geurstokjes, geurspray of een geurkaars in een mooie verpakking. Die verpakking is het belangrijkst, zo past het net wat beter in het interieur. Weer helemaal van nú zijn amberblokjes. Leg deze op een mooi schaaltje en je kunt ze overal kwijt in je interieur. 

2. Een bosje bloemen 


Maar niet een gewone bos dit jaar! We gaan mee met de trends van nu en dat zijn toch echt wel droogbloemen. Deze kun je op verschillende manieren in je interieur toepassen. Bekijk anders eens ons blog over droogbloemen stylen! Als een leuke bos in een vaasje of geselecteerde bloemetjes in een houder. Maar wat ook helemaal tof is, stop ze in een lijstje. Een prachtig bosje bloemen, maar helemaal van nu! 

bosje bloemen
© Rapeepat​​

3. Boeken


Een boek klinkt wellicht wat suf om met moederdag te geven, maar niets is minder waar! Er zijn ontzettend veel boeken te koop die er alleen al mooi uitzien aan de buitenkant. Mooie interieur/kookboeken bijvoorbeeld, om lekker op een rustig momentje doorheen te bladeren. Elke moeder zal hier blij mee zijn! 

interieur/kookboek

4. Servies


Servies is eigenlijk zo divers, hier kun je altijd wel een geschikt cadeautje mee bedenken voor je moeder. Denk eens aan: een mooie theepot, mok, wijnglas, koffiekopjes enzovoort. Is je moeder misschien een verzamelaar van een bepaald servies? Koop dan van hetzelfde merk nog wat extra’s bij. Zeker weten dat je hiermee punten scoort. 

5. Interieur accessoires


Geen accessoire om bij jezelf om te doen, maar om in het interieur te gebruiken. Hiermee moet je wel even je iets verdiepen in de smaak van je (schoon)moeder. Wanneer je een accessoire wilt kopen dat ook daadwerkelijk aansluit in het interieur moet je goed kijken naar de bestaande stijl. Wanneer het een vrij rustig interieur is, koop je geen druk bedrukt bloemenkussen bijvoorbeeld. Ga voor een mooi plaid, vaas, kussen of een fotolijst. 

6. Foto’s


Om even verder op het fotolijstje in te gaan bij tip 5… wat kun je hiermee doen? Een leeg fotolijstje kun je natuurlijk ook geven, maar een gevulde maakt het net iets persoonlijker. Ga een middag met je kids een shoot houden, hoe gekker hoe beter! Stop de allergrappigste foto in een mooie lijst en je hebt je moeder zeker weten enorm verrast met dit cadeau. 

7. Planten!


Nu een bos bloemen niet echt meer origineel is, zijn planten altijd wél goed en hip. Hiermee bedoelen we niet een suffe vetplant in een rotan mandje... nee! Ga voor groots! Een mooie Strelitzia bijvoorbeeld, of een plant voor buiten? Haal er direct een mooie pot bij, dan kan ze het gelijk een plekje geven.


Zo'n grote als op de plaatjes hoeft natuurlijk niet, maar dat staat wel heel vet!

8. Me-time


Hoe geef je dit cadeau hoor ik je denken. Maar even een momentje van rust zal elke moeder wel willen. Ze verdienen dit ook trouwens! Hoe kan dit beter dan even lekker een bad te nemen of een fijne douche? Om ook hier een stylish cadeau voor te geven, kun je denken aan mooie (hotel)kwaliteit handdoeken. Een fijne zeep of lotion. Let hierbij net als de geurtjes voor in huis op de verpakking, that's the key for succes! 

9. Interieuradvies


Heeft je moeder of schoonmoeder nu echt eens een fris interieur nodig? Of gewoon wat leuke tips om zelf mee aan de slag te kunnen gaan? Geef haar dan een interieuradvies cadeau. Er zijn zoveel leuke stylisten die dit heel graag doen. Zo kan ze zelf aan de slag en zit er zelfs een middagje woonshoppen met jou in… hoe gezellig! 

10. Een lichtje voor buiten


Nu de lente in volle gang is gaan we steeds vaker naar buiten. Hoe leuk is het om een cadeau te geven voor in de tuin aan je moeder? Denk aan een lantaarn, bloempot, gieter, kussens of een tof vogelhuisje. 

Met deze 10 cadeautips voor moederdag zit er ongetwijfeld wat tussen voor jouw moeder of schoonmoeder! 

.