Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Tinne+Mia: met deze tas wil je gezien worden!


Een merk met vele items die allemaal bij elkaar passen. Toch springen voor ons de prachtige tassen van Tinne+Mia er echt wél uit!


Dit modieuze merk is in 2012 opgericht door Karien Kuijpers en Marjan Godrie. Ze begonnen vanuit de quote “Follow your dreams, they know the way”. Dit blijft hen inspireren bij het creëren van alle prachtige producten. De founders zijn grafisch vormgever, productontwerpers en stylisten ineen. En laten zij nou met papier en stof de mooiste dingen kunnen maken. 

schoudertas
© Tinne+Mia ​​
schoudertas
© Tinne+Mia ​​

De ontwerpen zijn niet alleen mooi vormgegeven, ze vertellen ook nog eens een verhaal. Alle items laten je glimlachen en zullen zorgen voor een happy feeling.

Bij dit merk kun je onder andere terecht voor stationery, planners en tassen. Wij hebben natuurlijk een prachtige selectie van tassen gemaakt die je straks terug kunt vinden bij ons in de winkel. Enerzijds zijn de ontwerpen klassiek met een knipoog en anderzijds hebben ze ook een stoere Scandinavische twist. 

tassen
© Tinne+Mia ​​
accessoires
© Tinne+Mia ​​

Alle producten zijn heel gedetailleerd ontworpen en zullen je verrassen. Of je nou van kleur of basic houdt, Tinne+Mia heeft het. Maar dan wel nét even in een ander ‘tasje’. 


Trouwens.. niet alleen over de tassen en stationery is nagedacht ook de verpakking zelf is al een cadeautje op zich!

Shop de Tinne+Mia collectie bij wonder & melon hier


Benieuwd naar onze merken die wij verkopen? Klik dan hier!

.