Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Studio Noos: een tas die het je makkelijk gaat maken!


Met trots kunnen we vertellen dat wij straks verkoper zijn van het prachtige merk Studio Noos! Dit merk komt uit ons eigen land en creëert sinds 2018 de mooiste mom bags. 


Deze tassen zullen al bekend zijn bij vele moeders. De tas staat bekend als een hippe luiertas omdat de hengsels lang genoeg zijn zodat ze om iedere kinderwagen en buggy heen passen. Daarnaast is de tas lekker groot zodat je alle verzorgingsspullen zonder moeite mee krijgt.

mom bags
© Studio Noos ​​
mom bags
© Studio Noos ​​

Mom bags

Deze mom bag is echt niet alleen praktisch en hip voor de moeders onder ons. De tas is zo groot dat je er genoeg boodschappen in kwijt kunt, neem ‘m mee voor je weekendje weg of gebruik de tas voor al je fitness spullen. Wedden dat jouw tas zeker zal opvallen tussen alle ‘standaard’ sporttassen?!


Naast de mom bags heeft Studio Noos ook wallets, verschoonmatjes en pouches. Alle producten zijn handgemaakt en in veel verschillende stoffen en kleuren verkrijgbaar. Bijna elke maand komt er wel weer een nieuwe variant uit. Super tof, zo kun jij ze allemaal sparen;). Van deze tas kun je er namelijk niet genoeg hebben!

studie noos accessoires
© Studio Noos ​​
studio noos accessoires
© Studio Noos ​​
mom bags
© Studio Noos ​​

Wist je dat je ook met de tas kunt twinnen met je zoon of dochter? Voor jou een mom bag en voor je kindje een stoere rugtas. Zo gaan jullie altijd fashionable de deur uit! 

tassen
© Studio Noos ​​

Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten!


Meer tassen inspiratie opdoen? Bekijk dan hier ons blog over dé tassentrends van 2021 en 2022! 


Shop Studio Noos bij wonder & melon hier 

.