Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

De sieraden van All the Luck in the World


All the Luck in the World is wat ons betreft één grote snoepfabriek voor vrouwen die van sieraden houden. Een merk die in 2015 is opgericht door een moeder & dochter. Inmiddels zijn ze gegroeid tot een jong, creatief en gedreven team. Ken je All the Luck in the World al? Dan komt dat vast door hun prachtige sieraden collecties. Maar wist je ook dat ze inmiddels al 3 winkels hebben in Amsterdam?


Wij mochten in hun studio, voor jullie, een prachtige sieradencollectie samenstellen die te vinden is in de conceptstore van wonder & melon en hier online in de webshop. In de winkel van All the Luck in the World was echter nog veel meer moois te vinden van eigen design. Wij kunnen dus alvast aan je verklappen dat je bij ons niet alleen de sieraden terug gaat zien.

ringen
© All The Luck In The World ​​
ringen
© All The Luck In The World ​​

Waar de dochter de sieraden ontwerpt en dit inmiddels dus niet meer alleen doet. Struint de moeder mooie vintage markten af om alle unieke vondsten in hun winkels te verkopen in combinatie met een aantal prachtige (interieur)merken. 


Een tip om hun winkel dus zeker te bezoeken wanneer je in Amsterdam bent. Als interieur- en sieraden lover ga je hier zeker met een goed gevulde tas de deur uit!

kamer accessoires
© All The Luck In The World ​​

Alle sieraden van ATLITW

Het motto “get inspired and find your luck” zie je terug in alle creaties. ATLITW vindt het belangrijk om uniek en inspirerend te zijn met hun ontwerpen. Er komen regelmatig nieuwe collecties en items, zodat jij je collectie telkens kan aanvullen.

Wat wij zo tof vinden? 


Dat elke collectie zijn eigen thema en inspiratiebron heeft en er op deze manier voor iedereen iets moois tussen zit.


Alle sieraden van ATLITW zijn met de hand gemaakt en de designers streven naar het bieden van de beste kwaliteit. De hoogwaardige materialen die zij hiervoor gebruiken zijn goudkleurig verguld- of verzilverd messing, sterling zilver, edelstenen en zirkonia kristallen. Doordat ze handgemaakt zijn en daardoor verschillend van vorm, grootte of kleur kunnen zijn, weet jij zeker dat je een uniek item draagt!

kettingen
© All The Luck In The World ​​
kettingen
© All The Luck In The World ​​

Nu alleen nog bepalen of je voor een gouden of zilveren gaat. Met een opvallende steen waar je zeker mee opvalt of juist een subtielere variant om tussen al je andere sieraden te dragen. Oh ja, wat denk je van een zegelring met de tofste opdrukken? Wij zijn fan!

.

Meer van de laatste sieraden trends zien? Bekijk ons blog hier!