Ga naar content
Gratis afhalen of verzending in Enschede mogelijk Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Eindelijk weer samen weg: de leukste hotels om de liefde te vieren!


Heb jij deze week de dag van de liefde gevierd? Of heb je het nog even uitgesteld? Hoe leuk is het om samen met jouw lief de leukste hotels op te zoeken? Helemaal nu we weer veel meer mogen. Gezellig samen iets leuks ondernemen en echt even quality time voor elkaar. Een mooi hotel met een prachtige kamer waar jullie even helemaal tot rust kunnen komen, maakt het nachtje weg toch wel helemaal af. Daarom lees je in dit blog meer over de mooiste hotels voor een romantisch weekendje weg naar de leukste hotels samen met je partner! 

Ontdek Brugge


Brugge! Één van de mooiste steden van België en misschien zelfs wel van Europa. Deze prachtige historische stad is een super leuke bestemming voor een citytrip. Struin door de historische straatjes of neem een lekker koffietje op één van de vele terrasjes die de stad rijk is. Natuurlijk mag een van de leukste hotels niet ontbreken. Het Flanders hotel is de ideale uitvalbasis om de stad te verkennen. Het is 15 minuten lopen naar het Concertgebouw en 10 minuten wandelen naar het bekende Groeningemuseum. De kamers zijn van alle gemakken voorzien, er is een indoor zwembad aanwezig en een prachtige cocktailbar! Jouw nachtje (of misschien wel paar nachtjes) weg is hier sowieso geslaagd! 

Het historische Münster


Misschien denk je niet zo snel aan Münster voor een weekendje weg, maar het is de ideale stad voor een romantisch nachtje weg! Deze historische hanzestad bij onze oosterburen is prachtig met alle oude gebouwen. Wandel samen een rondje over de Principalmarkt. Deze markt ademt één en al geschiedenis uit. Je vindt hier veel oude huizen met statige gevels. Op dit plein vind je de leukste restaurantjes, gezellige boetiekjes en echte Duitse cafeetjes! Een echte aanrader voor een leuk hotel in Münster is Hotel Mauritzhof. Dit super stijlvolle, vier sterren, design hotel ligt op een ideale locatie om de stad te verkennen. Het ligt op loopafstand van alle leuke bezienswaardigheden, restaurantjes en het treinstation. Geniet samen een weekendje van alle luxe die dit hotel te bieden heeft! 

Weekendje Maastricht 


In Maastricht voelt het altijd net alsof je in het buitenland bent, terwijl het echt nog Nederland is. Het bourgondische leven en intens genieten staan in deze stad centraal! Wandel gezellig over het Vrijthof en neem gelijk een kijkje in de Sint-Janskerk. Ook vind je op loopafstand de Sint-Pieterberg. Na een mooie wandeling kun je genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Gelukkig vind je genoeg restaurantjes en leuke bistrootjes in de stad. In Maastricht zul je nooit honger hebben, want er is hier zovéél lekkers te eten! Op het gebied van de leukste hotels is Hotel Mabi een echte aanrader. Dit hotel ligt middenin het historische centrum van de stad en is gehuisvest in de voormalige Mabi City Centre bioscoop. De kamers zijn allemaal ingericht in art deco stijl en van alle gemakken voorzien. Het ultieme genieten komt hier dus helemaal goed! 

Het bruisende Brussel 


Brussel is in een paar uur goed te bereiken met zowel de auto als de trein, maar.. is toch zo anders dan de meeste steden in ons eigen land. Op de Grote Markt voelt het net alsof je even terug bent in de Middeleeuwen. Het stadhuis dateert uit de vijftiende eeuw en is een ware blikvanger op dit imposante plein. Ook een bezoek aan het wereldberoemde Manneken Pis mag uiteraard niet ontbreken. Vlakbij de Grote Markt staat hij geduldig op alle toeristen te wachten. 

Het bekende Atonium is ook zeker een bezoekje waard! Dit gebouw ,dat met zijn zilveren ballen doet denken aan een ruimteschip, is toch wel het symbool van Brussel. Je kunt in de bollen een expositie bezoeken en de bovenste bol biedt een uitzicht van 360 graden over de stad. Een lekker pintje drinken, zoals onze Zuiderburen een biertje noemen, mag uiteraard niet worden overgeslagen. Ga hiervoor naar de hipsterwijk St. Gilles en duik één van de vele cafeetjes in. Natuurlijk wil je tijdens de bezoek aan Brussel ook ergens kunnen overnachten. Het 9 Hotel is hier zeker geschikt voor. Dit hotel is een van de leukste hotels in Brussel gevestigd in een oud herenhuis en biedt modern ingerichte kamers. De ligging is ook nog is ideaal, want het ligt middenin het bruisende centrum van Brussel! 

Havenstad Rotterdam


Rotterdam! Een stad die zoveel leuks te bieden heeft. Deze bruisende stad is zo ontzettend leuk en zeer geschikt voor een weekendje weg. Wandel samen langs de Maas en drink een kopje koffie bij Hotel New York. Ook een bezoek aan de prachtige Oude Haven mag niet ontbreken. De Witte de Withstraat is tegenwoordig een super hippe straat waar je je tot in de late uurtjes prima kan vermaken. Ook mag een foto van de Erasmusbrug en een bezoek aan de Euromast natuurlijk niet ontbreken tijdens jouw weekendje Rotterdam! 


The James Hotel is een prima uitvalbasis om de stad te verkennen. Het hotel ligt in het hart van de stad en de kamers zijn voorzien van heerlijke kingsize bedden en een echte design badkamer. Je vindt er ook een gezellige loungeruimte waar je rustig een tijdschriftje kan lezen. Dit hotel is de perfecte plek om jouw weekendje weg tot een succes te maken. 

Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Bekijk dan onze Top 5 Glampings in Nederland voor de meest luxe campings in Nederland!

.