Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Kleur van het jaar 2021: Vestingh, Karwei & Histor!


Nadat we vorige week de trendkleur van Flexa hebben behandeld, kunnen we deze merken natuurlijk niet vergeten! Vestingh, Karwei en Histor hebben zelf ook een Kleur van het Jaar 2021 uitgeroepen. 

Vestingh Kleur van het jaar 2021


Vestingh heeft ook een kleur van het jaar uitgeroepen: Velvet fudge no. 380 welteverstaan!


Velvet Fudge no. 380 is een warme lichtbruine kleur. Hij valt mooi te combineren met roze en wit. Ook rotan accessoires passen goed bij deze kleur. Je huis krijgt er gelijk een wat zomerse vakantiesfeer van. En daar zijn we straks natuurlijk zeker aan toe na deze winterse weken!


Een leuk voordeel: wanneer je bij Vestingh verf besteld ben je ook nog eens goed bezig. Vestingh heeft namelijk de LAB PAINT FOUNDATION opgezet. Wist je namelijk dat 2.1 miljard mensen geen directe toegang tot schoon drinkwater hebben? Veel van deze mensen moeten lange wandelingen maken om bij schoon drinkwater te komen. Anderen drinken ongefilterd water uit rivieren of meren. 


De LAB PAINT FOUNDATION zet zich in voor deze mensen door lokaal en kleinschalig drinkwaterinstallaties te plaatsen en deze installaties te onderhouden door de gebruikers hiervoor op te leiden. 


Tip: De kleur van het jaar is ook verkrijgbaar in ECO chalk verf! Dit voor een ander effect. Met deze verf kun je namelijk vegen op de muur creëren. Ben je benieuwd hoe? Dan heeft Vestingh op de site ook een instructiefilmpje staan. 

interieur
Foto via Vestingh ​​
interieur
Foto via Vestingh ​​
kleur voor interieur
Foto via Vestingh ​​

Karwei Kleur van het jaar 2021


De kleur van het jaar is : Sandstone Beige! 


Ook karwei gaat dit jaar voor de aarde tonen, deze subtiele kleur geeft rust in je huis. Je komt deze kleur tegenwoordig overal tegen, ook bij bijvoorbeeld de nieuwe Home collectie van H&M! Sandstone past eigenlijk bij elke kleur in huis en ook bij elke interieurstijl. Of het nou klassiek of minimalistisch is… Sandstone maakt het af! O en, sandstone beige is nu ook nog eens in de aanbieding. Aan de slag dus!

interieur
Foto via Karwei ​​
interieur
Foto via Karwei ​​
kleur
Foto via Karwei ​​

Er zit ook iets van een roze tint in, wat deze kleur net iets warmer maakt dan de rest van de Kleuren van het Jaar. Je kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen welke kleuren je wilt gebruiken: toch heeft Karwei ons ook al een handje geholpen en een kleurenpalet voor ons uitgezocht dat aansluit bij Sandstone. Mijn favoriete kleur is Rustic clay! En die van jou? 

kleuren pallet
Foto via Karwei ​​ 

Histor Kleur van het jaar 2021


Histor kiest de kleur Transcend. Vorig jaar waren de koele tinten in, maar nu gaan we de warme kant op! Transcend is ook zo’n warme, bruine kleur! De aardse kleur zorgt voor een knusse, gezellige uitstraling en dat kunnen we allemaal wel gebruiken in deze gekke tijd. Volgens de kleurstylisten smaakt Transcend naar havermout (oké ahum?!) maar elke kleur heeft bepaalde associaties laten-we-maar-zeggen. Maar als we dan toch verfkleuren een smaak gaan geven: doe me dan maar een lekkere cappuccino… want ik houd niet zo van havermout.


Transcend is mooi te combineren met verschillende pastel tinten. Bijvoorbeeld pastel blauw of roze. Als je al genoeg kleur in huis hebt kun je ook gewoon voor wit gaan! Maal bijvoorbeeld een horizontale streep op de muur. Maak het af met wat gouden meubels of accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een mooie glazen tafel met een gouden rand. 

kleur gebruik
Foto via Histor ​​
inrichting
Foto via Histor ​​

Wil je nog meer inspiratie? Check dan onze Pinterest pagina. 

.