Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

De trendkleur van Flexa voor 2021: Brave Ground


De kleur van het jaar is dus Brave Ground! Flexa’s inspiratie voor dit jaar, is dat we allemaal opnieuw bekijken wat er echt toe doet in het leven. We maken de balans op en vinden een nieuwe weg door vertrouwen te hebben in onszelf en de toekomst. Een hele mooie gedachte vind ik, vooral met alles wat er nu gebeurt in ons land. 


Brave Ground is de perfecte kleur om nieuwe veranderingen in huis aan te brengen. Het is een warme, natuurlijke kleur die balans geeft. Deze kleur laat andere kleuren in je huis stralen. Flexa heeft voor ons vier kleurpaletten gemaakt met de Kleur van het Jaar als basis.

Het Brave Ground Timeless palet


Flexa heeft met het Timeless palet de klassieke en moderne tinten geel, oker en zacht bruin gecombineerd. De kleuren gaan perfect samen met Brave Ground! Het zijn warme, neutrale tinten die bij een modern, maar ook zeker bij een traditioneel interieur passen. Met leuke accessoires maak je makkelijk een geheel van de kamer. Hieronder wat inspiratie:

interieur
Foto via Flexa​​

Het Brave Ground Expressive palet


Het Expressive palet van Flexa geeft echt karakter aan je ruimte. Met een mix van roze en rood kun je makkelijk energie en expressiviteit aan je huis toevoegen. Waar de tinten van het Timeless palet wat rustiger zijn, zijn deze tinten dat juist niet! Perfect voor bijvoorbeeld de kamer van je rebelse tienerdochter. In combinatie met Brave Ground kun je makkelijk wat pit toevoegen aan elke kamer. 

Het Brave Ground Earth palet


En dan mijn favoriet, het Earth palet. Als echte natuur fan wil je de natuur ook naar binnen halen. Niet in de vorm van vieze modderlaarzen natuurlijk, maar wel in de vorm van kleur! Door een combinatie van groen en blauw te maken is dat zo gedaan. Door Brave Ground te combineren met bijvoorbeeld zacht groen krijg je een frisse- en moderne look in no time. 

interieur
Foto via Flexa​​

Het Brave Ground Trust palet


Het Trust palet van Flexa bestaat uit zacht bruine, grijze en neutrale tinten. Ze geven een gevoel van eenheid en rust. De kleuren passen goed bij een studeerkamer, waar focus en rust zeker nodig is. Het is makkelijk om de verschillende tinten te combineren en ruimtes te verbinden. Ook zou je gebruik kunnen maken van kleurvlakken, om toch wat speelsheid toe te voegen aan de rustige basis. Hier een klein voorbeeld van hoe je de kleurvlakken kunt indelen: 

interieur
Foto via Flexa​​

Mijn eigen Brave Ground palet


Natuurlijk kon ik het niet laten om zelf ook even aan de slag te gaan en te kijken welke kleuren ik zelf zou combineren met Brave Ground. Hieronder staat het eindresultaat! Ik heb Brave Ground gecombineerd met verschillende blauw en goud tinten. De meeste accessoires zijn van H&M Home, dus ook mooi binnen een klein budget. Misschien ook iets voor jou? 

flexa​​

Alle kleuren op een rijtje

Het Trust palet ​​
Het Expressive palet ​​
Het Earth palet ​​
Het Timeless palet ​​
.