Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

De Avolt stekkerdoos. Deze is wel interieur proof!


In ieder huis worden stekkerdozen gebruikt, hoezo zijn die dingen dan zo oerlelijk? Dat zullen ze bij Avolt ook gedacht hebben. Het fijne is dat ze er ook actie op ondernomen hebben en hoe! Deze Avolt stekkerdoos heeft inmiddels meerdere awards mogen ontvangen (waaronder de prestigieuze Red Dot Design award). Wij kwamen dit product vorig jaar tegen op de Show up en waren meteen verkocht. Inmiddels liggen deze beauty’s in onze concept store en zijn ze natuurlijk verkrijgbaar in onze online shop. Ik ga je in dit blog alles vertellen over deze ultieme stekkerdoos!

Tip: bekijk de nieuwste Avolt Square 1 uitgevoerd in goud!

Avolt Logo
© ​​Avolt

De Avolt stekkerdoos; Vierkant, strak, minimalistisch en robuust.

Je vraagt je misschien al af of of deze ‘stekkerdoos’ ook een naam heeft? Jazeker! En in dit geval een hele toepasselijke; de ‘Square 1’, want vierkant dat is die! De Avolt stekkerdoos is verder verkrijgbaar in 8 kleuren. Omdat beeld meer zegt dan woorden, zet ik ze hieronder op een rijtje. Ben je nu al verkocht? Klik dan gerust op de afbeeldingen om er eentje te bemachtigen in onze shop.

Meer over het merk Avolt

Avolt is een in Zweden gevestigde ontwerpstudio. Zoals je al zou verwachten is ook bij dit merk de Scandinavische touch terug te vinden. Ze willen met deze stekkerdoos een minimalistisch design neerzetten zonder poespas. Een object dat gezien mag worden in je interieur. 


Belangrijk om te vermelden is dat ook dit bedrijf werkt aan duurzaamheid. Zo is de Square 1 bijvoorbeeld gemaakt van 20% gerecycled plastic. Wij hebben al vaker laten doorschemeren dat wij heel graag werken met duurzame merken. 

Avolt Old Pink
© ​​Avolt

Het ontwerp van de Square 1 is geïnspireerd door Bruno Munari. Nu heeft het Merk Avolt daar zelf een hele mooie beschrijving bijgevoegd, die heb ik voor het gemak even voor je vertaald:


‘De ontwerpfilosofie van Square 1 is in de kern minimalistisch en komt voort uit de fundamentele vormen waarvan we weten dat ze de tand des tijds doorstaan. Geïnspireerd door de trilogie "Square Circle Triangle" van de beroemde Bruno Munari's, is dit product een eerbetoon aan de eenvoudige vormen waar de mensheid al eeuwen op vertrouwt.’


Een mooi stukje filosofie nietwaar? Wij vinden het gewoon een super mooie stekkerdoos die door zijn vorm en keuze in kleuren heel goed matched bij veel type interieurstijlen.

Deze Avolt stekkerdoos is behalve mooi, ook functioneel

De Avolt stekkerdoos is uitgerust met een zeer flexibele kabel (in exact dezelfde kleur als het blokje zelf) en is 1,8 meter lang. Goed voor de meeste toepassingen. Daarnaast is hij voorzien van twee usb-poorten waardoor je makkelijk je elektronische apparaten er aan op kan laden. Ook niet geheel onbelangrijk; de aansluitingen. Hoewel het blokje mooi compact is, passen er toch ook nog drie stekkers in. 

Avolt Black
© Avolt​​

Uniek en niet direct zichtbaar. Deze stekkerdoos is magnetisch!

Daarnaast heeft de Square 1 ook een super handige functionaliteit die je op het eerste oog niet meteen ziet, hij is namelijk magnetisch. Dit betekend dat deze uiteraard behalve neergelegd kan worden, ook opgehangen aan bijvoorbeeld de zijkant van een kast of onder een bureau! Een magnetische cirkel wordt standaard meegeleverd waardoor deze connect met 1 zijde van het blokje.


Hierdoor krijg je heel veel mogelijkheden voor een handige toepassing met een stekkerdoos die vaak noodzakelijk is, maar in dit geval ook gezien mag worden! Al met al is dit een veelzijdig product die behalve er mooi uitziet, ook super functioneel is. 

Avolt Oakgreen
© Avolt​​

Wij gebruiken hem inmiddels in de winkel, maar ook thuis. Daarnaast is de feedback van onze klanten ook zeer goed. De Avolt stekkerdoos is wel wat hoger geprijsd dan een doorsnee stekkerdoos, maar ook weer niet zoveel dat alle bovengenoemde voordelen het niet zouden rechtvaardigen. Zeker als een stekkerdoos in het zicht ligt of hangt, wil je gewoon niet dat deze je mooi gestylde interieur verpest. Wij zijn dus absoluut fan van dit mooie product! 

Ik zet de eigenschappen nog even voor je op een rijtje. Heb je er toch nog vragen over? Of wil je graag wat meer voorbeelden zien? Wij staan altijd klaar voor advies!

Samengevat; de eigenschappen van de Avolt stekkerdoos:

  • Verkrijgbaar in 8 mooie kleuren zodat deze mooi past in ieder interieur. 
  • De kabel is 1.8 meter lang, goed voor de meeste situaties.
  • Voorzien van twee USB aansluitingen voor het opladen van je digitale devices.
  • Goed voor het aansluiten van drie apparaten.
  • Voorzien van een magnetische zijde zodat je de stekkerdoos ook kan ophangen.
  • Een duurzame verpakking en gebruik van gerecycled materiaal.
  • Vergeleken met een normale stekkerdoos een ‘super mooi ding’.
.