Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Bright Skies: dé kleur van Flexa voor 2022


Wie een beetje op de hoogte is van de laatste trends weet dat er elke jaar ook een trend kleur wordt uitgebracht door Flexa. Met een heel panel gaan zij kijken welke kleur past bij de tijd van het jaar. 


Door de afgelopen maanden waarin alles veranderde is er gekeken naar hoe we nu zijn gaan leven. En wat voor ons nu echt belangrijk is geworden? Een huis die onze ideeën omarmt en waar we steeds creatiever zijn geworden, dat is wel gebleken. Met z’n allen zijn we aan de klus gegaan en hebben we de klussen die zijn blijven liggen opgepakt. De ene is gegaan voor een nieuwe keuken en de ander heeft bijvoorbeeld de trap aangepakt.

De wereld van Bright skies


Nu de grote klussen wellicht zijn gedaan is het wel gaaf om naar deze nieuwe kleur te kijken en deze toe te passen in je interieur. Dit kan natuurlijk door de Flexa verf, maar ook door andere blauwe tinten toe te voegen door middel van accessoires. Duik je mee de wereld in van Bright skies?

muur verf
​​© Flexa 

Ik heb het eigenlijk al verklapt. De kleur Bright skies is een mooie lichte en luchtige kleur blauw. De kleur blauw zorgt voor positieve effecten op lichaam en geest. Iets wat we met z’n allen wel goed kunnen gebruiken toch? De tint Bright skies gaat onze huizen opener en levendiger maken. 


Neem de eethoek bijvoorbeeld, deze heeft vaak meerdere functies. Er wordt gespeeld door de kids, gewerkt en gegeten. Om deze “drukke” ruimte tot rust te brengen is de kleur Bright skies perfect! Met het ideale licht wat van buiten komt, komt de kleur het beste tot zijn recht.


Om de natuur naar binnen te halen gebruik je groen tinten en Bright skies als kleuren. Dit gecombineerd met hout maakt dat je je volledig waant in een oase van ‘nature’.

muur verf
​​© Flexa 

Bright Skies in je woonkamer

Gelukkig mogen de kids weer naar school. Maar moet er toch zo af en toe nog thuis les worden gegeven? Of werkt je partner nog steeds veel vanuit huis? Dan wil je toch  dat je woonkamer een opgewekt en vrolijke uitstraling heeft?  Een woonkamer waarin je zin krijgt aan de dag en waarin het fijn voelt om aan het werk te zijn. Denk er dan ook eens aan om het plafond te verven. Met deze tint blauw is het net of je tegen een mooie blauwe lucht aankijkt, de hele dag door! Dit gemixt met andere vrolijke tinten, zorgt zeker voor happiness! 

muur verf
​​© Flexa 

passend bij Bright Skies

Naast de verf Bright skies te gebruiken kun je, zoals ik al eerder noemde, de kleur blauw ook op een andere manier naar binnen halen. Door middel van accessoires! Ik heb er een aantal op een rijtje gezet. 

  1. Dekbedset van gewassen linnen van de H&M
linnen dekbed
​​© H&M 

2.  Schilderij met blauwe achtergrond HKliving

schilderij
​​© HKliving

3. Interieur design boek: By Design van de H&M 

boek
© H&M​​
boek
© H&M​​

4. Sierkussen embroidery Sissy-boy 

kussen
​​© Sissy Boy 

5. Porseleinen kopjes van de H&M 

porselijnen kopjes
© H&M​​

Heb jij ook zo’n zin gekregen om gelijk met deze trendkleur aan de slag te gaan? Meer weten? Bekijk hier het blog van Flexa over de trendkleur bright skies! 


Nog meer inspiratie nodig? Bekijk hier de trendkleuren van vorig jaar.

.