Ga naar content

OYOY Living Design


Wanneer we je vertellen dat dit merk uit Denemarken komt, dan kan het niet anders dan alleen maar heel mooi zijn toch?! Want als interieur liefhebber weet je dat ze in Denemarken voorop lopen op interieurgebied. De Denen weten wel wat mooi is!


OYOY is in 2012 opgericht door de Deense ontwerpster Lotte Fynboe. Dit merk staat voor grafische vormen, veel kleur en strakke materialen. Waar OYOY Living en Design eerst begon met alleen interieur voor de volwassenen onder ons, zijn ze in 2014 ook een OYOY Mini designlijn begonnen. Laat dit nou de perfecte mix zijn voor onze winkel! Bij ons kun je dus terecht voor groot en klein.. Yay!! Shop nu ook via deze link online

interieur
© OYOY ​​
interieur
© OYOY ​​

De collecties zijn enerzijds lekker speels maar anderzijds ook strak vormgegeven dat het woord ‘design’ zeker niet misstaat. De kleuren zijn tijdloos en de designs kunnen jaren mee! Waarom? Omdat ze vanuit de eenvoud van de Deense tradities zijn ontworpen. Het merk wil graag dat moderne gezinnen hun eigen herinneringen aan de kindertijd in de collecties terug kunnen vinden, maar ze ook uitdaagt om nieuwe herinneringen te maken. 

interieur
 © OYOY ​​

Tel daarbij op: toffe functionele items of het nou voor je keuken of de slaapkamer is. Eerlijke en hoogwaardige kwaliteit, perfecte afwerking van al die prachtige details en heel goed te mixen & te matchen. 

interieur
© OYOY ​​
interieur
© OYOY ​​

En weet je wat wij zo leuk vinden? Sommige mini items kun je ook heel goed in een ‘volwassen’ interieur zetten. Oh ja, andersom geldt dat natuurlijk ook! Kun je dus nog vaker je hele huis omgooien en restylen. Hoe tof is dat?!


Benieuwd naar al onze merken? Klik dan hier!

.