Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Kleurinspiratie uit IXXI


Deze week haal ik kleurinspiratie uit IXXI wanddecoratie! 

Wat is IXXI?


IXXI is een koppelsysteem van kunststof x-jes (vandaar de naam) en kaartjes waarmee je de mooiste decoratie voor je muur maakt. Het wandsysteem bestaat uit losse kaarten die je aan elkaar klikt met behulp van die kruisjes. Je kunt dus zelf de wanddecoratie in elkaar zetten en uit elkaar halen!


IXXI maakt gebruik van een vaste en wisselende collectie, maar je kunt ook je eigen IXXI wanddecoratie samenstellen. Een heel uniek cadeau voor jezelf of voor iemand anders! Kies het formaat en binnen 5 werkdagen heb je 'm al. 


IXXI werkt ook samen met verschillende bedrijven en merken om wanddecoratie te creëren. Zo heeft bijvoorbeeld het Rijksmuseum haar eigen collectie! Een van mijn favoriete artiesten, Banksy, heeft ook zijn eigen collectie op de website.


Ik heb een aantal mooie posters en schilderijen uitgezocht en deze als inspiratie gebruikt voor het moodboard.

Amandelbloesem van Gogh


Dit moodboard is geïnspireerd op het Amandelbloesem schilderij van van Gogh. Het schilderij bestaat uit frisse kleuren, daar ben ik dan ook mee aan de slag gegaan tijdens het maken van het moodboard! Door het blauw en groen uit het schilderij wordt het een erg lente-achtig beeld. 

moodboard

Abstract no3


Abstracte schilderijen zijn helemaal hot! Dit moodboard is dan ook geïnspireerd op een abstracte IXXI poster. De key is om kleur toe te voegen met accessoires. Houd de grote meubels een neutrale kleur en voeg gezellige accessoires toe om het plaatje compleet te maken! 

moodboard

Blessed be the fruit


Dit moodboard is geïnspireerd op een vrolijke IXXI poster. Een oranje stoel is een echte eyecatcher, maar dat mag ook zeker! Door de oranje kleur te mixen met gouden accessoires krijg je een zomerse sfeer... En daar hebben we allemaal wel zin in denk ik ;) 

moodboard

Kimono with cranes


Dit moodboard is geïnspireerd op het japanse schilderij. Het schilderij past erg goed in de Japandi stijl. Japandi draait om rust en basic items, maar door het rood toe te voegen breken we het standaard Japandi idee. 

moodboard

Ik hoop dat je wat aan deze inspiratie hebt gehad! Als je zelf ook IXXI wanddecoratie aanschaft, of al een mooie hebt hangen, stuur dan eens een foto naar onze Instagram! Ik ben benieuwd ;)