Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Kleurinspiratie uit de tuintrends van 2021


De lente is bijna begonnen, tijd om na te denken over hoe de tuin er dit jaar uit moet zien! Op internet is al heel wat informatie te vinden over de tuintrends van 2021, deze info heb ik dan ook gebruikt als inspiratie voor mijn moodboards. Ik heb geprobeerd drie hele verschillende moodboards te maken met alle drie een ander kleurenpallet.

Urban Jungle

moodboard
Moodboard urban jungle tuintrends ​​

Deze tuintrend is een mix van stadse kleuren en groen. Denk aan grijs en zwart, grote plantenbakken, muurplanten en knusse ruimtes. En wat is ideaal als je een kleine ruimte hebt? Een verticale tuin. Je hebt tegenwoordig bedrijven die een plantenwand voor je kunnen maken, maar je kan het ook zelf doen.. leuke diy! 

Boho Style

moodboard
Moodboard boho style tuintrends ​​

Deze trend zie je ook veel binnenshuis! Het komt elk jaar weer terug en eigenlijk bij elke woonwinkel kun je wel boho items vinden. De combinatie van wit, rotan en hout is tijdloos en geeft een zomers sfeertje aan de tuin. De kleuren zijn vrij basic maar door planten in je tuin te zetten kun je er meer kleur aan toevoegen. Of ga bijvoorbeeld voor een rood kleed om het nog kleurrijker te maken. 

Wilde Tuin

moodboard
Moodboard wilde tuin tuintrends ​​

Deze tuin is zeker de creatiefste van alle trends! In een wilde tuin is het volop genieten van wilde planten en alle dieren die daar op af komen. Het hoeft allemaal niet zo netjes, maar het is ook niet de bedoeling dat de tuin een grote wildernis wordt na een tijd. Omdat de tuin al kleur genoeg heeft, kies ik voor een basic meubel. Het lichte hout valt mooi weg in de tuin. Laat je verder gewoon verrassen door wat er allemaal vanzelf in de wilde tuin komt groeien. 

Items ter inspiratie

lounge bank
Loungebank​​
lamp
Lamp​​
bloempot
Bloempot​​
.