Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Wauw! Dit is ‘Ammehoela’!!


Eigenzinnigheid, comfort, fun en duurzaamheid, dat is waar dit vrolijke merk voor staat. Wij zijn al een tijdje groot fan. Opgericht door twee moeders met jarenlang ervaring in de modebranche en we kunnen zeggen… dat zie je terug in dit merk! Een biologisch kledingmerk waarbij elke collectie weer is ontworpen voor nieuwsgierige kids die elke dag een stukje van de wereld ontdekken. Ontworpen met oog voor details met de focus op een comfortabele pasvorm, zachte kwaliteiten, hand geïllustreerde prints en klaar om te mixen en te matchen!

Go your own way!

Het motto van Ammehoela is ‘Go your own way’. Because that's the only way!’ Dat hebben de dames nageleefd door hun baan op te zeggen en dit toffe merk op te zetten. Maar dat is ook zeker hun motto in elke collectie. Opgericht door Anouk Bindels, moeder van vier en Sabine Disveld, moeder van twee. Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben in de modebranche, hebben ze hun gezamenlijke droom
gerealiseerd. Het oprichten van een merk! Door het opzeggen van hun baan hebben ze zich gelijk kunnen focussen op hun gezamenlijke merk Ammehoela. ‘We halen onze inspiratie uit onze dagelijkse gebeurtenissen, vanaf de verre reizen die we maken tot aan een dag in het park met de kids.’

Ammehoela is fun, comfortabel en duurzaam.

Naast dat de moeders veel geven om hun kleine Ammehoela’s, geven ze ook veel om het milieu. Ze werken met een GOTS, Global Organic Textile Standard, certificaat. Dit houdt in dat alle kleding voor minimaal 70% uit biologische vezels bestaat. De producten worden verantwoord geproduceerd. Denk aan het gebruik van milieuvriendelijke chemicaliën, verbod op kinderarbeid en eerlijke salarissen. Zet daarnaast een collectie die vooral staat voor ‘fun en comfort’ dus gemaakt voor alle nieuwsgierige kids die de wereld willen ontdekken en ohja… ook voor de moeders trouwens.

Mixen & Matchen

De kledingcollecties van Ammehoela zijn ideaal om leuk mee te mixen & te matchen. Veel te gekke prints, maar ook een paar toffe basics zodat je er alle kanten mee op kunt. Draag je Ammehoela, dan ben je er zeker van dat je nooit een saaie outfit aan hebt! De collectie is er voor jongens, meiden, sommige items zijn unisex en er zijn zelfs wat te gekke items voor de moeders om lekker te twinnen! Stoer, urban, vol van kleur en printen, Ammehoela heeft het allemaal.


Ontdek Ammehoela bij Wonder & Melon

Zijn jullie al nieuwsgierig geworden naar dit merk? Dit duurzame eigenzinnige maar bovenal mooie merk is verkrijgbaar bij ons in de webshop en in de winkel. Neem gerust een kijkje of kom gezellig langs. Wij kunnen niet wachten om met jou de mooiste outfit samen te stellen. Helemaal passend bij jouw eigen wereldontdekker!

Ammehoela:

  • Eigenzinnig, comfortabel, fun & duurzaam
  • Bestaat voor minimaal 70% uit biologische vezels
  • Producten worden verantwoordelijk geproduceerd
  • Ontworpen voor nieuwsgierige kids
  • Met oog voor detail en focus op een comfortabele pasvorm
  • Hand geïllustreerde prints
  • Leuk om te mixen & matchen!