Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Top 10 online vintage winkels


Vintage shoppen is helemaal van nu! Het geeft je niet alleen unieke items, maar het is ook nog eens goed voor de planeet. Het is natuurlijk makkelijk om even een bank uit te zoeken in IKEA, maar voor de echte shopaholics onder ons is die zoektocht juist wat het leuk maakt! De kringloopwinkels in of marktplaats urenlang digitaal afstruinen, dat is toch geweldig. Er zijn ook een aantal online vintage winkels die dat alvast voor je hebben gedaan, zodat jij alleen nog maar jouw items eruit hoeft te pikken. Hier is een lijstje van onze favoriete online vintage winkels: 

1. MEUTT


MEUTT heeft een mooie verzameling van tweedehands meubels en accessoires! De items komen voornamelijk uit de jaren ‘60, '70 en ‘80. 

2. Vintage Revival


Vintage Revival heeft een groot aanbod aan meubels en accessoires. Voor gave fauteuils of wandkasten kun je hier zeker terecht. Naast de online store hebben ze ook een fysieke winkel! 

3. Lefft Vintage


Lefft verkoopt veel gave meubels, waaronder ook veel rotan! Voor de leukste rotan stoelen, tafels, spiegels of mandjes moet je hier zeker een kijkje nemen. 

Lefft accessoires
Via Lefft​​
Lefft accessoires
Via Lefft​​

4. Roze Hebbedingen


Roze Hebbedingen heeft een leuke webshop met unieke items! Voor Prachtige lampen of mooi borduurwerk zit je hier helemaal goed. 

5. Reliving


Reliving is eigenlijk een vintage marktplaats waar iedereen gebruik van kan maken. Je kunt toffe vintage items vinden, maar ook verkopen! 

6. Vesterekki

We hebben Vesterekki als een eerder uitgelicht in de Spotlight! Vesterekki is een webwinkel met een divers assortiment aan vintage meubelen en accessoires, met name afkomstig uit Zweden. Deze gave winkel verdient ook zeker een plekje in deze lijst. 

7. Neef Louis

Louis heeft veel verschillende items geïmporteerd uit Polen, Tsjechië, Oekraïne en Denemarken! Van industriële items tot echte design stukken. 

8. Retro and More

Deze Instagram shop heeft erg veel Hollywood Regency interieur. Ben je daar ook helemaal weg van? Neem dan zeker even een kijkje. Je koopt hier de mooie kroonluchters, maar ook gave Perzische vloerkleden! 

9. Hidden Gem Vintage Store


Hidden Gem Vintage Store verkoopt hele toffe items, waaronder hier en daar een TOGO van Ligne Roset! Zeker even de moeite waard om de webshop te bezoeken. 

10. Sprinkel + Hop


Sprinkel + Hop verkoopt nu vooral via haar Instagram DM, hopelijk wordt de webshop weer snel bijgewerkt! De fyisieke Sprinkel + Hop winkel is in het weekend open, voor als je die vintage items graag in het echt wil bekijken. 

.