Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Shoptips voor de kinderkamer


In het blog over de kinderkamer trends van 2022 heb je hopelijk al wat inspiratie opgedaan voor een make-over van de kinderkamer. Een echte trend is die van de zwarte meubeltjes, maar ook een bijzonder behang, een kleurrijk accent en het gebruik maken van natuurlijke materialen zijn allemaal trends om te benoemen. Heb jij nou een trend gezien waarvan je helemaal weg bent? Dan heb ik goed nieuws. In deze shoptips vind je de leukste spulletjes voor in de kinderkamer die goed passen bij de trends van 2022. En... jouw (b)engel wordt er zeker ook blij van! 

Tip! Klik op de afbeeldingen om direct te shoppen

Lekker spelen 


De kinderkamer is een plek waar jouw kind zich prettig moet voelen, kan leren, ontspannen en zich ontwikkelen. Een beetje kinderkamer is dus wel voorzien van mooi speelgoed. Alleen wat kies je uit wanneer er zoveel is om uit te kiezen?! Natuurlijk is het ook wel fijn als het nog een beetje mooi is voor het oog. Daar worden de ouders nou eenmaal ook gelukkig van. Ga voor houten speelgoed om de natuurlijke materialen terug te brengen in de kinderkamer of kies voor speelgoed met neutrale, pastelachtige tinten. Een leuke speeltent wordt vast ook erg gewaardeerd! Het hippe Deense merk Konges Sløjd is zo’n merk met prachtig speelgoed in de collectie. Je moet je gaan inhouden om niet gelijk alles te kopen. Dit merk staat voor eenvoud, kwaliteit, functionaliteit en voor het creëren van mooie baby- en kinderaccessoires. Ik ben zeker fan! 

kinder keukentje
© Hema ​​
kinderspeelgoed
© Retro Roller ​​
kinderspeelgoed
© Konges Sløjd ​​
speelgoedhuisje
© Kid's Concept ​​

Mooie verlichting 


Een bijzondere lamp is zeker een product waarmee je de kamer wat sfeer kan geven. Een nachtlampje is handig voor ‘s nachts of een lampje bij het bed om ’s avonds nog een boekje te kunnen lezen. Ook een mooie hanglamp kan de kamer net een beetje specialer maken. Kies bijvoorbeeld een hanglamp van rotan of bamboe uit om een warme sfeer te creëren of ga voor een echte eyecatcher en kies de gouden hanglamp met vogeltjes. 

kinderlamp
© Konges Sløjd ​​
lamp
© Kidsdepot ​​

Losgaan met de accessoires 


Accessoires zijn er in vele verschillende kleuren en stijlen! Als je wilt kun je hier helemaal in losgaan. Leuke accessoires zijn een echte musthave in de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan een leuk kussentje voor op bed of in die fijne stoel. Ken je toevallig de moonpillows van het merk Play at Slaep al? Deze moonpillows in de vorm van een maan en beschikbaar in warme, neutrale kleuren zijn echte toppers! De grote variant is ook heel geschikt om te gebruiken als nursing pillow. Ze passen ook nog is hartstikke goed bij de trends van 2022 en zijn straks te koop in de webshop en conceptstore van Wonder and Melon! Natuurlijk mogen een leuk opbergmandje gemaakt van bijvoorbeeld zeegras, een lekker zacht vloerkleedje, een krukje en wat leuks voor aan de muur niet ontbreken. 

kinder accessoires
© Play at Slaep ​​
matje
© Little Dutch ​​
regenboog hanger
© Cotton Design ​​ 
mandje
© H&M ​​

Een opvallend muurtje


Met een leuk behangetje of een likje verf tover je die saaie witte muur in een handomdraai om naar een muurtje waar je naar wilt blijven kijken. Wil je helemaal meegaan met de trends van 2022 kies dan zeker voor roze of goud! Wil je de kamer iets rustiger houden, maar wil je wel iets bijzonders? Ga dan voor een behang met een rustige print, maar een lekker druk printje is natuurlijk ook hartstikke leuk! Ik heb een paar fraaie behangetjes voor je uitgezocht! 

© Kwantum ​​
behang
© Gamma ​​

Heb je na het lezen van dit blog al wat leuks voorbij zien komen? Hopelijk hebben jij en je kind al wat inspiratie opgedaan en wordt de kinderkamer binnenkort omgetoverd tot een waar paradijsje! 

.