Ga naar content
Gratis verzending vanaf 75 Ontdek onze concept store in Enschede Unieke producten en merken

Household Hardware: een merk waar twee werelden samenkomen.


Yes… Household Hardware handmade en gemaakt in Marokko, dat belooft niets anders dan allemaal prachtige producten. En laten deze items ook nog eens perfect aansluiten bij ons blog over de keukentrends van 2022!


Household Hardware gebruikt rauwe materialen en ook kleur vind je volop terug. Mosterdgeel en groen ga je in komende collectie veel terug zien. Is kleur niet helemaal jouw ding? Ook wit keramiek, hout, zeegras en messing zijn favoriet bij dit prachtige merk. En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle items van het handgeblazen (gerecycled) glas. Stiekem wel één van onze favoriete producten.

kopjes
© Household Hardware ​​
kandelaren
© Household Hardware ​​

Naast accessoires kun je bij Household Hardware ook terecht voor de allermooiste Marokkaanse tegels en meubels. Wij gaan je vooral proberen te verrassen met het keramiek, glaswerk en de lekkerste geurstokjes. 


Dit merk staat niet alleen voor de mooiste producten maar heeft ook nog eens een verhaal. Ze brengen de Westerse wereld en Marokko samen. De Westerse smaak, kleuren en trends gaan zo perfect samen met de ambacht en tradities uit Marokko. En dat inmiddels al 25 jaar! 


In de producten zie je niet alleen vakmanschap terug maar ook een stuk cultuur. Zo ben jij zeker van een uniek product! Die bovenal tijdloos en kwalitatief is. Tel daar een eerlijke handel, het werken met lokale vakmensen & het gebruik van gerecyclede en vintage materialen bij op voor een gouden combinatie!

servies
© Household Hardware ​​
servies
© Household Hardware ​​
kandelaren
© Household Hardware ​​

De visie & missie?

“Schoonheid ontstaat daar waar twee werelden samenkomen. Household Hardware brengt werelden samen”.


Wij kunnen niet wachten om al dit moois aan jou te kunnen laten zien! Shop nu Household Hardware via onze webshop.


Alle merken bekijken die straks in de winkel te shoppen zijn? Klik dan hier!

.