Who run te world? Girls! Het is niet alleen een lekker nummer.. er zit ook een kern van waarheid in. Toch lady’s? Oké ik ga het hier niet hebben over feminisme, vrouwenparticipatie of het feit dat vrouwen nou-éénmaal-de-meeste-klusjes-doen-in-huis?! Voor deze info ben je niet op dit blog terecht gekomen.

Nee.. ik wil je mee nemen in de wereld van de vrouw. Het vrouwelijke statement in jouw interieur! Geen bloemetjes, de kleur roze of de vele kussens. Ik bedoel een letterlijke afbeelding van de vrouw. Van een fijn gezicht, de sierlijke vormen of gewoon een goede ‘bips’.

Girl’s hang in there

Yes laten we vooral te gekke illustraties van de vrouw aan de muur hangen! Ik ben ervan overtuigd dat elk interieur een mooi portret van een vrouw kan gebruiken. Of je nou van industrieel, Scandinavisch of eclectisch houdt.

Heb je een wat braver interieur? Dan kun je het hiermee zeker wat op ‘spicen’. Maak een statement door één grote print op te hangen of verwerk het wat meer door één of meerdere kleine prints. Wil je wel graag een print toevoegen maar vind je het ook wat spannend? Kies dan een print in dezelfde kleuren als je interieur. Op deze manier valt hij wat meer weg tussen je andere spullen.

‘Where Is She’ van het merk IXXI alleen verkrijgbaar bij Loods 5
Foto via Loods 5
Foto via Loods 5
Of deze mini Art print genaamd ‘ Serene’ in A5 formaat van Tinystories
Foto via Tinystories
Foto via Tinystories
Deze fine art print genaamd ‘Balance’ van Tinystories is ook zeker een favoriet
Foto via Tinystories
Foto via Tinystories

Wil je het juist wat gewaagder maken? Er zijn tal van smaakvolle prints van een ontbloot vrouwenlijf. Nu denk je misschien.. is dat niet ordinair? Dat hoeft zeker niet! Tegenwoordig zijn deze afbeelding helemaal trendy en worden deze heel elegant of juist met een moderne knipoog afgebeeld.

Hoe te gek is deze poster in aluminium frame van Juniqe? Gewaagd maar dan met een knipoog in plaats van ordinair
Foto via Juniqe
Foto via Juniqe

Geef het weer op beeld

Dat is een ‘denkertje’ niet? Wat je steeds meer voorbij ziet komen zijn beelden ter decoratie. Je kunt hierbij denken aan een beeld van een hoofd of bijvoorbeeld van het vrouwelijke silhouet. Het is een echte trend!

Ik heb jaren terug zelf mijn eerste hoofd gekocht van glas. Jeetje.. dit klinkt best gek. Ik kwam ‘m tegen op een vlooienmarkt. Ik vond hem geweldig maar mijn man moest er daarentegen nog wat aan wennen. Inmiddels heb ik een hele verzameling. Van verschillende materialen en in verschillende kleuren. Maar het glazen hoofd blijft wel de topper!

Dit beeld van HKliving staat nog op mijn wensenlijst. Onder andere te koop bij de Wehkamp
Foto via Wehkamp
Foto via Wehkamp

Een bloempot of vaas

Oh my! Het is misschien wat gewaagd.. maar hé wij vrouwen mogen best trots zijn op onze rondingen toch?! Hoe gaaf is het om de mooiste bos bloemen in een billenvaas te zetten. Ja dat klopt, je-hoort-het-goed, een vaas in de vorm van een paar goede billen.

HKliving Bum vase te koop bij onder andere vandaagcs.nl
Foto via vandaagcs.nl
Foto via vandaagcs.nl

Is dat een beetje te ‘spicy’ voor je? Er zijn ook tal van leuke bloempotten in de vorm van een hoofd.

Keramieken vaas van hm.com
Foto via hm.com
Foto via hm.com

Deze gave vaas heb ik ook verwerkt in mijn Shop tips van week 3. Dus check die vooral even om een idee te krijgen hoe jij deze vaas kunt stylen!

Mag het van jou wel wat extra’s hebben maar gaat een billenvaas je nét te ver? Check dan zeker even onderstaand item!

Ook een vaas van hm.com maar dan gegoten in een vrouwelijk lichaam
Foto via hm.com
Foto via hm.com

Als afsluiter een toffe foto om een indruk te geven hoe je het vrouwelijk lichaam goed kan verwerken binnen je interieur. Wat de H&M echt tóp heeft gedaan in onderstaande foto is het combineren van deze vaas met andere producten zodat het een eye-catcher blijft maar ook mooi wegvalt in het geheel. Zie.. hoeft zeker niet ordinair te ogen. I told you so;)!

Foto via hm.com
Foto via hm.com
48 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk