Vintage shoppen is helemaal van nu! Het geeft je niet alleen unieke items, maar het is ook nog eens goed voor de planeet. Het is natuurlijk makkelijk om even een bank uit te zoeken in IKEA, maar voor de echte shopaholics onder ons is die zoektocht juist wat het leuk maakt! De kringloopwinkels in of marktplaats urenlang digitaal afstruinen, dat is toch geweldig. Er zijn ook een aantal online vintage winkels die dat alvast voor je hebben gedaan, zodat jij alleen nog maar jouw items eruit hoeft te pikken. Hier is een lijstje van onze favoriete online vintage winkels:

1. MEUTT

MEUTT heeft een mooie verzameling van tweedehands meubels en accessoires! De items komen voornamelijk uit de jaren ‘60, ’70 en ‘80.

2. Vintage Revival

Vintage Revival heeft een groot aanbod aan meubels en accessoires. Voor gave fauteuils of wandkasten kun je hier zeker terecht. Naast de online store hebben ze ook een fysieke winkel!

3. Lefft Vintage

Lefft verkoopt veel gave meubels, waaronder ook veel rotan! Voor de leukste rotan stoelen, tafels, spiegels of mandjes moet je hier zeker een kijkje nemen.

4. Roze Hebbedingen

Roze Hebbedingen heeft een leuke webshop met unieke items! Voor Prachtige lampen of mooi borduurwerk zit je hier helemaal goed.

5. Reliving

Reliving is eigenlijk een vintage marktplaats waar iedereen gebruik van kan maken. Je kunt toffe vintage items vinden, maar ook verkopen!

6. Vesterekki

We hebben Vesterekki als een eerder uitgelicht in de Spotlight! Vesterekki is een webwinkel met een divers assortiment aan vintage meubelen en accessoires, met name afkomstig uit Zweden. Deze gave winkel verdient ook zeker een plekje in deze lijst.

7. Neef Louis

Neef Louis heeft veel verschillende items geïmporteerd uit Polen, Tsjechië, Oekraïne en Denemarken! Van industriële items tot echte design stukken.

8. Retro and More

Deze Instagram shop heeft erg veel Hollywood Regency interieur. Ben je daar ook helemaal weg van? Neem dan zeker even een kijkje. Je koopt hier de mooie kroonluchters, maar ook gave Perzische vloerkleden!

9.Hidden Gem Vintage Store

Hidden Gem Vintage Store verkoopt hele toffe items, waaronder hier en daar een TOGO van Ligne Roset! Zeker even de moeite waard om de webshop te bezoeken.

10. Sprinkel + Hop

Sprinkel + Hop verkoopt nu vooral via haar Instagram DM, hopelijk wordt de webshop weer snel bijgewerkt! De fyisieke Sprinkel + Hop winkel is in het weekend open, voor als je die vintage items graag in het echt wil bekijken.

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
Vintage gallery wall 37
Lees meer

Vintage gallery wall

Het komt je vast bekend voor. Die ene lege muur waar je al weken, misschien wel maanden, over loopt te peinzen. Het plaatje er omheen is perfect! De tafel heeft net een make-over gehad, maar die nietszeggende muur die blijft je toch aanstaren.
Lees meer