Iedereen neemt soms wel eens een kijkje op Instagram voor de leukste Instagram interieur inspiratie toch?! Maar weet jij wel waar je moet zoeken? Wij hebben een lijstje voor je samengesteld met de leukste, meest vernieuwende, mooie en vooral hippe interieurinspiratie accounts! Natuurlijk krijg je ook heel veel inspiratie op het account van onze blogster Miranda (Tintje Lichter) en doen we zelf ook ons best met MPI. Goed, dan nu naar het lijstje!

@meut_marielle

Als je echt van vintage houdt, dan moet je meut_marielle volgen op Instagram! Op haar Instagram komen alle meubels voorbij die ook te koop zijn in haar webshop.

@casabinus

Casabinus is een super tof account van Roos, ze is interieur fotograaf en deelt met ons de leukste kiekjes.

@bugethome

Dit account heet budgethome, de naam legt het eigenlijk al perfect uit. Op deze Instagram pagina worden de aller leukste koopjes gedeeld en gestyled.

@styledbysabine

Styledbysabine is een inspiratie account waar je vaak genoeg gave interieur foto’s kan vinden, maar ook vintage kleding!

@urbanjungleblog

De Urban Jungle Bloggers plaatsen de coolste (groene) interieur inspiratie op heel Instagram. Je kunt er de tofste planten vinden, maar leert ook hoe je deze kan verwerken in je interieur.

@zilverblauw

Ik ben persoonlijk helemaal fan van Zilverblauw! De kleurrijke interieurinspiratie geeft me gelijk zin om mijn eigen kamer helemaal om te gooien.

@pastel.en.staal_

Ayla Geest deelt op Instagram haar gezellige, kleurrijke huis! Ze heeft kortgeleden ook een tweede kindje gekregen, dus verwacht ook veel kinderkamer content!

@mirandamaakt

Miranda maakt hele gave foto’s en verft items! Het lila dekbed wat je op de foto ziet heeft ze ook helemaal zelf gekleurd met natuurlijke materialen.

@interiordesignideas

Goed. De naam klinkt heel voor de hand liggend, maar mocht je interiordesignsideas nog niet kennen: volgen! Op deze Instagram pagina worden allerlei stijlen gepost, super leuk om inspiratie op te doen.

@mamoesjka_nl

Mamoesjka_nl deelt lichte, minimalistische interieur inspiratie. Heel tof om door heen te scrollen, je komt ook regelmatig haar kat Keesje tegen!

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk