Werkkamer

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer? Ik bedoel je leest nú overal dat je gelukkig moet zijn met de kleine dingen toch? Nou ik kan je vertellen dat ik héél gelukkig wordt van een plekje voor mezelf. Aangezien die plek, op dit moment, veelal mijn werkkamer is, vind ik best dat ik dit verdien! En jij?

Laten we vooral onze geluksmomenten zelf creëren! En wat kunnen wij als interieur lovers nou beter dan daar ons voordeel uit te halen en dus lekker aan de slag te gaan met ons huis? Exact.. aan de slag dus!

Kleuren

Ik ben weer het internet afgestruind voor toffe maar ook betaalbare items. Met natuurlijk een paar leuke aanbiedingen!

In een werkkamer wil je natuurlijk niet teveel afleiding, dat heb ik zelf in ieder geval wel. Persoonlijk vind ik een muziekje op de achtergrond heerlijk, maar kijkend naar een druk behang komt mijn productiviteit niet ten goede. Daarom heb ik gekozen voor een chique zwart interieur en een niet al te druk behang. Maar een leuk printje en kleurtje dan weer wel! Ik bedoel je wil niet in een steriel witte werkkamer zitten met het idee dat je in de tandartsstoel bent beland, toch? Mocht je nog meer kleur willen dan kun je dit natuurlijk toevoegen door middel van accessoires. 

Afstylen

Zelf heb ik het wat chiquer gehouden door een gouden accent en keramiek te gebruiken! Dit geeft een gevoel van luxe. De basis heb ik zo neergezet dat je er toch ook hele andere kanten mee op kunt. Wat dacht je van de toevoeging van rotan? Of extra webbing zoals in het bureau?

Alle items uit het moodboard:

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, keuken, vtwonen
Lees meer

Shop tips week 11

Het liefst staan we allemaal in een hele fijne keuken, waar je alles bij de hand hebt. En ook willen we natuurlijk een keuken waar je u tegen zegt qua look. Een nieuwe keuken kost vaak best veel geld, maar je kunt ook met accessoires en verschillende materialen de keuken een hele nieuwe look geven.
Lees meer