Een momentje wellness in de badkamer

Even heerlijk ontspannen in bad na een drukke dag, heerlijk toch? Of lekker een uitgebreide douche .. Met een paar extra elementen maak je het nóg ontspannender. 

Wanneer je een mooie badkamer hebt is de beleving natuurlijk extra fijn, dus heb jij dat nog niet? Ook met een klein budget kun je je badkamer updaten. Een nieuw tegeltje aan de muur hoeft ook niet duur te zijn. Er zijn regelmatig restpartijen over bij een tegelboer, die je dan voor een leuk prijsje kunt kopen. Denk dan eens aan een 6 hoekige tegel of een spannend patroon. Zo zorg je voor een hippe en originele look in de badkamer. 

Textiel is erg belangrijk in de badkamer. Ga voor die heerlijke (hotel) handdoeken en kleed je in een lekkere badjas wanneer je uitgebadderd bent. Zorg ook voor een badmat, stapt net wat lekkerder uit bad. Je kunt gaan voor een hoogpolige badmat, een kleurrijke badmat, of een ronde badmat. Nog wat extra comfort? Schiet lekkere warme sloffen aan.

Naast textiel is geur ook een must om je echt even goed te ontspannen. Er zijn diverse geurverspreiders te koop. Maar iets wat langer meegaan zijn geurstokjes. Ga voor een mooie fles, dan is het direct een mooie eyecatcher. Zeep zorgt ook voor een heerlijke geur, neem bijvoorbeeld een zeepblokje van Meraki. 

En ben jij klaar om even lekker een wellness momentje te nemen?

Alle items uit het moodboard:

Hieronder nog even de items uit het moodboard. Wil je meer weten over een item of het misschien zelfs wel aanschaffen? In het moodboard zie je interactieve items met links naar de betreffende website! Handig he?

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips toilet inspiratie
Lees meer

Shop tips week 17

We vergeten vaak het kleinste kamertje, maar deze verdient eigenlijk net zo veel aandacht als de rest van je huis. Even een frisse wind door deze ruimte is soms echt fijn!
Lees meer