← Terug naar alle shop tips

Valentijnsdag: Wél de romantiek, niét de clichés

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen smullen van de grote romantische gebaren. En of je liever wil dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is, of dat in het jouw geval elke dag Valentijnsdag mag zijn…. Iedereen houdt wel een beetje van romantiek op zijn tijd, niet?  Daarom heb ik deze week weer een aantal shop tips voor je uitgezocht. Niet te zoetsappig allemaal, maar toch leuk!

Oja! En houd onze site in de gaten, want deze week komt er ook nog een leuke blog over hoe je een liefdesnestje kan maken van jouw slaapkamer!

Bloemen

In de romantische setting mag je de bloemen zeker niet vergeten. Op de tafel heb ik allerlei leuke items neergezet, onder andere een Flower Stone. In de kast staat een Flowergram. En weet je wat zo tof hieraan is? Ze zijn gemaakt van droogbloemen dus na Valentijn heb je er nog maanden lang iets aan. Leuk kaartje erbij en het is helemaal af!

Een statement piece

We zouden MPI niet zijn zonder het toevoegen van een eye-catcher. Wij houden wel van een vrouwelijk statement in het interieur! Het brengt iets romantisch met zich mee maar geeft tegelijkertijd een chique effect in combinatie met de gouden en velvet details.

En dan?

Tijdens het zelfgekookte- of afhaaldiner zorg je voor de juiste sfeer met een aantal kandelaars. De geurtjes van huisdieren, werkkleding of luiers willen we natuurlijk ook niet terug ruiken. Interieurspray is hiervoor de perfecte oplossing! In no time zijn alle ongewenste geuren weg en ruikt je huis naar bloemetjes. Schenk ook een wijntje in deze mooie glazen, et voila! Laat die romantische avond maar komen.

De items uit het moodboard

Hieronder nog de items die ik gebruikt heb in het groot weergegeven. Zie je iets leuks, klik dan op het moodboard en je wordt zo doorgestuurd naar de website!

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, keuken, vtwonen
Lees meer

Shop tips week 11

Het liefst staan we allemaal in een hele fijne keuken, waar je alles bij de hand hebt. En ook willen we natuurlijk een keuken waar je u tegen zegt qua look. Een nieuwe keuken kost vaak best veel geld, maar je kunt ook met accessoires en verschillende materialen de keuken een hele nieuwe look geven.
Lees meer