← Terug naar alle shop tips

Verlangend naar de lente met natuurlijke materialen

Wanneer we de grote feestdrukte hebben gehad krijgen we al de kriebels… lentekriebels! Helaas is het alleen nog even wachten tot die fijne lente echt begint. Maar om de eerste paar maanden van het jaar al vast in die fijne sfeer te komen, gaan we een paar aanpassingen doen in het interieur.

Materiaalgebruik

We halen fijne natuurlijke materialen naar binnen. Begin makkelijk en richt je even op het textiel op de bank en op de vloer. Kussens in mooie lichte tinten zijn een must. Ga bijvoorbeeld voor gewassen linnen. Daarnaast is een schapenvacht een mooie toevoeging. Leg hem op de grond voor lekkere warme voeten of ‘drapeer’ hem in je lievelingsstoel.

Verlichting

Verlichting is erg belangrijk! Ik kwam deze prachtige wandlamp voor je tegen, gemaakt van raffia. Raffia is een materiaal dat gemaakt is van dunne repen blad van de raphiapalm uit Afrika en Madagaskar. Hoe natuurlijk wil je het hebben?

Tot slot

Neem tijdens een wandeling in de natuur een mooie tak mee en zet deze in een vaas. Of laat een paar mooie bloemen drogen en geef ze een mooie plek! Wil je nog een stapje verder gaan? Schaf dan een meubel aan in een aaibaar materiaal. Dit stoeltje is toch om knuffelen?

De items uit het moodboard:

Hieronder nog even de items uit het moodboard. Wil je meer weten over een item of het misschien zelfs wel aanschaffen? In het moodboard zie je interactieve items met links naar de betreffende website! Handig he?

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips voor de werkkamer
Lees meer

Shop tips week 25

De werkkamer is sinds een jaar populairder dan ooit geworden. Er wordt veel meer thuis gewerkt, dus er moest een nieuwe ruimte ingericht worden
Lees meer
shop tips week 12
Lees meer

Shop tips week 12

Yes.. het is vandaag 22 maart en dus is de lente weer begonnen! Als je nu naar buiten kijkt zou je dat nog niet denken trouwens. Maar laten we vooral deze dagen gebruiken om de tuin helemaal zomerklaar te maken..
Lees meer