← Terug naar alle shop tips

Deze week een moodboard met items om alvast knus de winter in te gaan. Hier zitten zeker ook wat leuke koopjes bij. Wat te denken van de geweldige ‘Menu’ stoelen? Deze zagen we bij Flinders voorbij komen voor een niet al te ‘vriendelijke’ prijs van €530. Bij Westwing in de aanbieding voor €232. Ook de tafel van Jysk is voor het geld echt een toppertje in je woonkamer. Houdt onze site in de gaten, iedere week plaatsen wij een nieuw moodboard met de leukste items en aanbiedingen. Dat scheelt je een hoop werk en wellicht zie je iets waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben!

De items uit het moodboard:

Hieronder nog even de items uit het moodboard. Wil je meer weten over een item of het misschien zelfs wel aanschaffen? In het moodboard zie je interactieve items met links naar de betreffende website! Handig he?

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips voor de werkkamer
Lees meer

Shop tips week 25

De werkkamer is sinds een jaar populairder dan ooit geworden. Er wordt veel meer thuis gewerkt, dus er moest een nieuwe ruimte ingericht worden
Lees meer
shop tips, moodboard, grijs
Lees meer

Shop tips week 4

Is ‘clean’ en een tikkel industrieel jouw ding? Maar woon je ook niet zo groot en zoek jij dus naar een optimale indeling? Dan kan je mogelijk deze week inspiratie halen uit deze shoptips.
Lees meer