Deze week geven we je wat tips mee voor een ruimte waarin je heerlijk kunt ontspannen. Juist.. de badkamer!

We hebben de trends van 2021 voor je uitgezocht. Ze lopen erg uiteen van rustige kleuren naar badkamers met kleurrijke tegels. Donkere badkamers zijn in maar ook de roze/lila tinten mogen gebruikt worden.

Toch springt in 2021 de kleur groen eruit. En laat ik die dus nu voor je gebruikt hebben!

Het groen heb ik gemixt met een houtlook visgraat tegel. Want visgraat in je badkamer is ook helemaal van nú. Ook de warmte van de hout(look) zie je veel terug in de trends van dit jaar dus die kon natuurlijk niet achterblijven. Naast hout kun je ook gaan voor terrazzo. Terrazzo is niet goedkoop maar wel echt een opkomende trend!

Voor het sanitair is, net als in 2020, zwart niet meer weg te denken. Maar ook messing is helemaal trendy. Om de badkamer een chique tegenhanger te geven heb ik dan ook gekozen voor messing. Want de term ‘hotel chique’ mag in 2021 ook niet meer in de badkamer ontbreken.

Naast messing heb ik daarom zeker gedacht aan de ontspannen vibe die je in deze ruimte wil voelen. Denk aan een heerlijk bad, mooie verlichting, hangplanten en na je badmoment wil je je ‘relaxmoment’ natuurlijk voortzetten in een comfortabele badjas. 

Kortom ik heb lekker voor je gemixt tussen de badkamertrends van 2021! Wil je nou graag nog meer te weten komen hierover? Houd onze site dan even in de gaten want er komt snel een blog over.

Alle items uit het moodboard:

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, inspiratie, opruimen, speelkamer
Lees meer

Shop tips week 10

Je kent het wel, al het speelgoed ligt door de woonkamer geslingerd. Je maakt een soort dans om maar niet op de speelgoed auto’s of barbies te staan.
Lees meer