De werkkamer is sinds een jaar populairder dan ooit geworden. Er wordt veel meer thuis gewerkt, dus er moest een nieuwe ruimte ingericht worden. En voor diegene die nog steeds aan de keukentafel zit te werken… die hoop ik te kunnen overtuigen om een fijne werkplek elders in te richten met deze Shop tips!

Bureau

Het belangrijkste is natuurlijk het bureau. Zorg dat deze een goede hoogte heeft, zodat je je stoel eronder kunt zetten en je een ergonomische houding kunt aannemen. 

Rust

Verder is het fijn om de ruimte een rustige en fijne sfeer te geven. Dit bevordert de werksfeer en effectiviteit. Wanneer je de werkkamer rustig houdt zul je ook je werk beter kunnen uitvoeren. Je snapt wel wanneer je veel kleur en prints gebruikt, je hier ook niet rustig bij kunt zitten. Wil je toch een kleur toepassen in je werkkamer? Zorg er dan voor dat dit zich subtiel herhaalt. In deze werkkamer is de kleur bruin een kleur die veel voorbij komt. Door dit subtiel te herhalen overheerst de rust nog steeds. 

Planten

Vergeet vooral geen plant in je werkkamer. Dit zorgt voor een goede luchtvochtigheid en dit bevordert de concentratie. Wel zo fijn tijdens het werken. We hebben toevallig laastst nog een blog geplaatst over kamerplanten! Ook mag een lekker luchtje niet ontbreken. Zet een fijn flesje met geurstokjes neer en geniet van deze geur .. 

Plekje voor de kids

Heb je tijdens het werken thuis ook een kleine hulp of hulpjes? Maar wil je nog net even die laatste mail beantwoorden of dat telefoontje plegen? Zorg dan voor een zitplekje voor je kids op de werkkamer. Geef ze desnoods een notitieblokje of iets anders en je zult zien dat ze heel graag even bij jouw op ‘kantoor’ komen zitten. 

Met deze tips kun je perfect thuis werken. 

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, moodboard, grijs
Lees meer

Shop tips week 4

Is ‘clean’ en een tikkel industrieel jouw ding? Maar woon je ook niet zo groot en zoek jij dus naar een optimale indeling? Dan kan je mogelijk deze week inspiratie halen uit deze shoptips.
Lees meer
moodboard, shop tips, myperfectinterior, vaas, pot, h&m
Lees meer

Shop tips week 5

Wanneer we de grote feestdrukte hebben gehad krijgen we al de kriebels... lentekriebels! Helaas is het alleen nog even wachten tot die fijne lente echt begint. Maar om de eerste paar maanden van het jaar al vast in die fijne sfeer te komen, gaan we een paar aanpassingen doen in het interieur.
Lees meer