Geel is de trendkleur van de zomer! Vandaar dat ik voor een gezellig geel behangetje ben gegaan deze week. Misschien moet je niet gelijk denken aan een trendkleur bij geel, maar ik ga je laten zien dat het best hip kan zijn. Ik heb het gecombineerd met basic tinten zoals beige en bruin voor een rustige uitstraling.

De bank

Het bankelement is van de serie van wehkamp home. De elementen zijn modulair! Dat betekent dat de onderdelen van de bank op verschillende manieren samen te stellen zijn. Je kunt de verschillende stukken bestellen of het gewoon bij eentje houden. Zo kun je je eigen bank bouwen 😉

Accessoires

Ik heb gekozen voor goud en beige tinten. Omdat het behang al een opvallend kleurtje is wil ik het niet nog bonter maken met allerlei gekleurde accessoires. De kandelaar op de tafel is een bijzonder item, hij is namelijk geïnspireerd door de Maya cultuur! De Maya cultuur staat natuurlijk bekend om haar grandioze bouwwerken, maar ook om de beelden en ornamenten. Mulher (de kandelaar) is hier een ode aan. De kandelaar is gemaakt van milieuvriendelijke materialen namelijk papier, gom en kalkpoeder!

Verlichting

Deze leuke hanglamp is van het merk Bloomingville. De lamp heeft een transparante bruine glazen kap, waardoor hij lekker veel licht afgeeft. Door de vorm heeft de lamp een stijlvolle uitstraling, eigenlijk past de lamp in elke interieurstijl. 

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
moodboard, shop tips, myperfectinterior, vaas, pot, h&m
Lees meer

Shop tips week 5

Wanneer we de grote feestdrukte hebben gehad krijgen we al de kriebels... lentekriebels! Helaas is het alleen nog even wachten tot die fijne lente echt begint. Maar om de eerste paar maanden van het jaar al vast in die fijne sfeer te komen, gaan we een paar aanpassingen doen in het interieur.
Lees meer