Deze week kleden we een kinderkamer aan! Elk kind heeft al snel zijn eigen persoonlijkheid en het is natuurlijk belangrijk dat zijn of haar kamer dat ook uitstraalt. Ik heb gekozen voor een roze kamer, wat natuurlijk een echte “meiden kleur” is, maar er zijn ook genoeg meiden die een stoere blauwe of misschien wel oker gele kamer willen. Dan kun je alsnog de items gebruiken uit het moodboard, maar moet je net even een ander behangetje toevoegen 😉

Rotan

Rotan is echt de trend van nu! Elk item wat je kunt bedenken kun je wel in rotan variant vinden, dus ook kinder items. Zie bijvoorbeeld deze leuke fauteuil: hij maakt de kinderkamer erg gezellig, past goed bij het bed en is nu ook nog eens in de sale!

Ronald McDonald knuffel

Elk kind heeft een favoriete knuffel. Wat is het er nou mooier dan wanneer deze knuffel ook nog een goed doel steunt. Door deze schattige knuffel te kopen steun je het Ronald McDonald Kinderfonds. Het fonds zorgt er al 35 jaar voor dat zieke kinderen en hun familie dichtbij elkaar kunnen overnachten. Dat is voor de ouders en het kind zelf natuurlijk super fijn en heel belangrijk. Zelf heb ik ook gebruik gemaakt van een Ronald McDonald huis toen ik jonger was en vind het een heel erg mooi doel. 

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips van week 14
Lees meer

Shop tips week 14

Deze week heb ik Shop tips uitgezocht voor een tienerkamer. Wanneer de kids wat ouder worden willen ze opeens geen “kinderachtige” kamer meer, het moet allemaal wat volwassener worden.
Lees meer
Shop tips week 8 31
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
Lees meer