Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd! Maar als we nu ergens gaan logeren wil je wel een fijn bed hebben toch? En ook als je zelf iemand te logeren krijgt wil je diegene een warm ‘thuis’ bieden. Daarom neem ik jullie vandaag mee naar de logeerkamer met shoptips!

Logeerkamer

De logeerkamer mag best een andere style hebben dan de andere ruimtes in je huis. Maar het allerbelangrijkste is dat je een fijne sfeer neerzet zodat de logee zich fijn voelt. In deze logeerkamer heb ik gekozen voor een daybed. Het voordeel van een daybed is dat je niet direct een lomp bed hebt staan, maar hij ook uitstraalt als een bankje. Dit daybed is voorzien van opbergmogelijkheden, ideaal om zo je eigen troepjes in op te slaan. Om de gast te voorzien van genoeg opbergruimte is een kast een must. Deze kast met webbing is helemaal van nu, en past in de style van de ruimte. 

Inrichting

Op de muur zit een vliesbehang in de kleur oker en op de vloer ligt een pvc vloer met een licht eiken look. De materialen en kleuren hebben een natuurlijke uitstraling en geven een warm gevoel. De spiegel heeft een extra brede rand zodat daar je logee haar make-up kan doen, super handig! En als extraatje hang je een kapstok op met een wasmand. Het ziet er niet alleen leuk uit, het biedt ook net dat beetje extra service. 

Wanneer je logee wil gaan slapen, is een leeg daybed natuurlijk niet heel prettig om te liggen. Leg verschillende kussens op de bank en voorzie de ruimte van meerdere dekens. Zo kan de logee zelf kiezen wat het prettigst ligt. Om de kamer lekker fris te houden mag een grote plant niet ontbreken. Ik ben gegaan voor een bananenplant in een rotan mand. Je kunt ook gaan voor wat kleinere planten. Als je inspiratie nodig hebt, check dan dit blog!

Is de logee weer naar huis? Maak het daybed weer gezellig op met een paar kussens, berg de dekens op en hij is klaar voor een nieuwe logee! Of toch nog even niet …

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips van week 14
Lees meer

Shop tips week 14

Deze week heb ik Shop tips uitgezocht voor een tienerkamer. Wanneer de kids wat ouder worden willen ze opeens geen “kinderachtige” kamer meer, het moet allemaal wat volwassener worden.
Lees meer
shop tips week 12
Lees meer

Shop tips week 12

Yes.. het is vandaag 22 maart en dus is de lente weer begonnen! Als je nu naar buiten kijkt zou je dat nog niet denken trouwens. Maar laten we vooral deze dagen gebruiken om de tuin helemaal zomerklaar te maken..
Lees meer