Deze week heb ik Shop tips uitgezocht voor een tienerkamer. Wanneer de kids wat ouder worden willen ze opeens geen “kinderachtige” kamer meer, het moet allemaal wat volwassener en vaak stoerder worden. Het kan nog best een klus zijn om te begrijpen wat je tiener allemaal wil, maar ik heb een paar items uitgezocht die sowieso in de smaak vallen voor bijna iedere tienerkamer.

Kleuren

Ik heb gekozen voor groene en blauwe tinten, deze groene tint is de laatste tijd helemaal in. Ik heb in mijn eigen kamer ook een aantal groene accessoires in de vorm van kussens en potjes. Het is een leuke kleur omdat je er alle kanten mee op kunt, klassiek, stoer of juist lief. Gecombineerd met wit, zwart of licht hout maak je je interieur toch net wat gezelliger.

Eigen plekje

Het is belangrijk dat je tiener zijn of haar eigen plekje heeft. Een plek om te studeren, maar ook om te chillen. Daarom heb ik ook deze stoel neergezet, voor wanneer het allemaal even te druk wordt en hij/zij het even helemaal zat is beneden (of andersom). Ik raad aan om ook bij een tienerkamer een duidelijke scheiding te maken tussen werk en relaxen, vooral omdat we nu allemaal zoveel thuis zitten kan het lastig worden om je thuis te concentreren.

Memobord

Op dit magnetische memo bord kun je van alles ophangen, leuk voor foto’s van vrienden of vriendinnen of belangrijke kaartjes! Het magneetbord komt ook gelijk met houten magneetjes.

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, inspiratie, valentijnsdag
Lees meer

Shop tips week 6

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen smullen van de grote romantische gebaren. En of je liever wil dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is, of dat in het jouw geval elke dag Valentijnsdag mag zijn.... Iedereen houdt wel een beetje van romantiek op zijn tijd, niet?
Lees meer