Yes! De zomertijd is ingegaan en dat betekent dat het mooie weer eraan komt. De avonden zijn weer lekker lang en we krijgen allemaal de zomerkriebels. Zin om weer klusjes buiten te gaan doen. Want is de tuin nog wel zo gezellig? Haal de bezem er eens even door en een likje verf hier en daar zal de tuin ook vast goed doen. Misschien zijn de planten ook aan vervanging toe. En wanneer je dan alle klussen gedaan hebt is het tijd om te ontspannen. 

Relaxen in de tuin

Even lekker neerploffen onder de overkapping in een fijne stoel of op een loungebank midden in de zon. Als je de mogelijkheid hebt is het fijn om meerdere zitplekken in de tuin te hebben. En wat goed is om te hebben, verschillende stoelen/banken. Zo kun je bijvoorbeeld in de ochtend in het begin van de tuin een kopje koffie doen aan tafel, daarna plof je in de middag op de lounge plek achterin de tuin. 

Relax plek

Een goede lounge plek begint met een fijne stoel of bank. Deze moet natuurlijk voorzien zijn van kussens en een plaid mag ook niet ontbreken. Wanneer het in de avond wat frisser begint te worden kun je daar lekker onder kruipen. 

Voor extra sfeer is verlichting ook een must. Denk aan een priksnoer, lantaarns, kaarsen of een sfeerhaardje. Een vuurschaal is natuurlijk ook heel sfeervol!

Om je lounge plek helemaal af te maken style je het af met planten. Ga voor een grote pot met een olijfboom voor het mediterraanse sfeertje of hang plantenhangers op aan de schutting. Vul deze met gezellige bloemen of mooie hangplanten. 

Het enige wat nu nog ontbreekt? Een goed glas wijn en relaxen maar. 

Alle items uit het moodboard

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, moodboard, grijs
Lees meer

Shop tips week 4

Is ‘clean’ en een tikkel industrieel jouw ding? Maar woon je ook niet zo groot en zoek jij dus naar een optimale indeling? Dan kan je mogelijk deze week inspiratie halen uit deze shoptips.
Lees meer
moodboard, shop tips, myperfectinterior, vaas, pot, h&m
Lees meer

Shop tips week 5

Wanneer we de grote feestdrukte hebben gehad krijgen we al de kriebels... lentekriebels! Helaas is het alleen nog even wachten tot die fijne lente echt begint. Maar om de eerste paar maanden van het jaar al vast in die fijne sfeer te komen, gaan we een paar aanpassingen doen in het interieur.
Lees meer