Het liefst staan we allemaal in een hele fijne keuken, waar je alles bij de hand hebt. En ook willen we natuurlijk een keuken waar je u tegen zegt qua look. Voor een nieuwe keuken leg je vaak een aardig bedrag neer, maar je kunt ook met accessoires en verschillende materialen de keuken een hele nieuwe look geven!

De keuken die ik je wil laten zien straalt luxe uit. Hoe dit komt? Door het gebruik van koper, hout en andere natuurlijke materialen. Let ook op de details. Hang bijvoorbeeld eens een mooi schort op van linnen en voer dit door in het andere keukentextiel. 

Koperen details

De afzuigkap is een echte eyecather. Het koper is verder doorgevoerd in het ophangsysteem boven het aanrecht met hieraan meerdere haken. Deze haken zijn ideaal voor je hand en theedoeken. Maar ook pannen kun je hieraan ophangen. Niet alleen super handig tijdens het koken, het ziet er ook tof uit! 

Behoud de warmte

Deze mooie keuken is gemaakt van hout in combinatie met marmer. Het mooie donkere hout straalt warmte uit. Om die warmte te behouden gebruik je mooie accessoires. Wat dacht je van een mooie poster aan de muur? Ga voor de kleurtinten die passen bij de keuken. De wandschappen zijn in een mooie brons kleur uitgevoerd. Als frisse tegenhanger staat er een groene hangplant op dit schapje. 

Stylish opbergruimte

Schappen voor aan de muur zijn sowieso handig in de keuken om zo hier nog meer opbergruimte mee te creëren. Zorg er alleen wel voor dat je het niet helemaal vol zet met van alles en nog wat. Maar zet net dat mooie peper & zoutstel neer of die mooie snijplank. 

Natuurlijk materiaal

Tot slot is de look van natuurlijke materiaal toegepast op de wand en op de vloer. Op de wand zit een behang met een fotoprint van steen. De hippe variant van steenstrips. Op de vloer liggen pvc tegels met een betonnen look. 

Hoe ga jij je keuken weer een nieuwe look geven?

Alle items uit het moodboard

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
Shop tips week 30 21
Lees meer

Shop tips week 30

Inmiddels hebben we jullie al vele shoptips gegeven voor verschillende kamers, maar de kamer voor de jongvolwassenen onder ons ontbreekt er nog aan.
Lees meer
shop tips week 15
Lees meer

Shop tips week 15

Weet jij het nog? Vroeger bleef je gezellig bij je vriendinnetje slapen en lag je meestal op een matrasje op de grond. Beregezellig was dat altijd!
Lees meer