Je kent het wel, al het speelgoed ligt door de woonkamer geslingerd. Je maakt een soort dans om maar niet op de speelgoed auto’s of barbies te staan. Wat zou het fijn zijn als je een plek kon inrichten waar al het speelgoed bij elkaar kan liggen, zodat jij gewoon normaal door de woonkamer kan lopen! Een speelhoek of kamer is dan een mooie oplossing. Hierop heb ik deze week dan ook de Shop tips gericht.

Keukentje 

Dit keukentje is van Petite Amélie. Het helpt je kind om een vroege kook passie te ontdekken (hopelijk) zodat jij later ook een keer verwend kan worden met een lekkere maaltijd. Het keukentje is niet alleen passend bij het interieur, maar kan ook nog eens als opbergruimte gebruikt worden! Aan het einde van de dag kun je zo al het speelgoed in de keukenkastjes gooien.

Opbergzak  

Is deze opbergzak niet super tof? Met deze zak wordt opruimen voor de kinderen zelfs leuk! Pssst… hij is ook nog eens in de aanbieding.

Whiteboard

Om alle creativiteit te stimuleren kan dit whiteboard natuurlijk niet achterblijven. 

Behang

Om een ‘kinds’ effect aan de kamer te geven maar het ook nog stijlvol te houden heb ik gekozen voor deze print. Een jungle vibe in een lekker kleurtje.

Budget

Voor deze kamer hebben we spullen gebruikt uit verschillende prijscategorieën om je te laten zien dat je ook met een kleiner budget een hele toffe ruimte kunt maken voor de kinderen!

Alle items uit het moodboard

1 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
Shop tips week 30 21
Lees meer

Shop tips week 30

Inmiddels hebben we jullie al vele shoptips gegeven voor verschillende kamers, maar de kamer voor de jongvolwassenen onder ons ontbreekt er nog aan.
Lees meer
Shop tips week 8 22
Lees meer

Shop tips week 8

Inmiddels zijn we al maanden verder en werken nog steeds allemaal grotendeels thuis. Het ziet er naar uit dat dit mogelijk nog wel even zo blijft, dus waarom zouden we onszelf dan niet een keer belonen met een fijne werkkamer?
Lees meer