Over wonder & melon

Over wonder & melon 1

Hé jij!

Tof dat je ons hebt gevonden! Je vraagt je misschien af waarom je nog niet eerder van ons hebt gehoord? Zullen we ons dan maar eerst eens even voorstellen?!

Wij, Wonder & Melon, zijn een nieuw platform op het gebied van interieur, lifestyle & kids. We horen je denken. Nog zo’n site? Klopt..nog zo’n site! Je wilt nu vast weten wat je bij ons kunt vinden. Want zeg nou zelf…’wat gaan jullie dan anders doen dan al die anderen?’

Wij zien ons als, laten we zeggen, liever als dat boetiekje op de hoek van de straat dan een grote online naam. Het grappige is dat waar we eerst alleen online begonnen, we nu inderdaad ook letterlijk dat boetiekje in de straat worden (alleen niet op de hoek). Naast ons platform krijgen we ook onze eigen conceptstore. Waar we eerst alleen over interieur schreven, gaan we het nu ook verkopen. Maar niet alleen het interieur, ook lifestyle spullen en een ware kidsafdeling. Ons blog wordt daarom uitgebreider. Wil je ons alleen bezoeken voor interieur dan kan dat nog steeds! Maar ben jij juist die ouder die opzoek is naar de leukste hotspots voor kinderen op gebied van interieur, mode en nog veel meer, ook dan ben je bij ons op het juiste adres. 

We zijn aan het groeien maar willen ook zeker ‘klein’ blijven door gewoonweg nog een gezellig (online)praatje te maken en je te blijven verrassen met allerlei toffe content. De enige veranderingen is dat je ons nu ook in de winkel op kunt zoeken en we dus een lekker kopje koffie schenken bij ons praatje;)

Wij willen jou als volger inspireren en amuseren. Niet met alleen maar de laatste trends, voor eindeloze budgetten of kijk-mij-thuis-een-mooie-showroom-hebben. Nee, wij willen het anders! Met humor, no-nonse en tips waar je direct iets mee kunt zonder zelf een stylist te zijn. Of dat nu op interieurgebied, lifestyle of (kids)mode is. 

Je kunt bij ons terecht voor de beste basics maar ook de laatste trends. Voor tips met een normaal budget maar ook met af en toe een uitschieter. En niet alleen voor de bekendere merken maar ook de kleinere ontwerpers die zoveel moois maken! Of je nu een single lady bent, een man hebt met twee linkerhanden of juist zelf die man bent. Een moeder bent met een fulltime baan 4 kinderen, 3 katten en een kip, ‘ join our club’ ! Wij gaan samen stylen, klussen,lachen, ontdekken, herkennen en hopelijk ons heel lang met elkaar verbinden.

Goed..genoeg over ons! Wij trekken een fles wijn open (en doen misschien een klein vreugde dansje) om te vieren dat jij er bent… en blijft! Klinkt stellig niet? Klopt, want wij beloven je dat je ons straks niet meer kunt missen! Cheers!

Liefs,

Wonder & Melon

Ons team:

Net gestart bij Wonder & Melon, maar altijd al in de weer met de laatste interieur en lifestyle trends. Schrijven is mij tweede hobby.. W&M is de perfecte match!
Ik woon in een huis dat nooit af is. Heb een extra garage voor alle overtollige woonaccessoires en ben de hele dag door aan het speuren naar de tofste wooninspiratie. Tijd om daar maar eens over te schrijven!
Hoi! Mijn naam is Miranda Hiddink en woon samen met mijn man en zoontje (1) in Enschede. Hier hebben we een tof jaren 30 huis waar Rick (man) veel klust en ik zorg voor het interieur. Styling, bloggen en fotografie zijn grote hobby’s van mij. Daarnaast werk ik als manager bij de Sissy-boy in Enschede.