Mogen we je voorstellen aan het fantastische merk Mañana Mañana?

Een merk wat bij ons in de buurt nog niet echt bekend is & wij het daarom juist heel tof vinden om deze fantastische producten te mogen verkopen en natuurlijk ook over mogen schrijven! Shop nu via onze webshop

Dit bedrijf wordt gerund door de twee vriendinnen Nina en Brit. In 2017 heeft Nina Mañana Mañana opgericht en in 2020 is Brit haar zakenpartner geworden. Nina is het creatieve brein en ontwerpt alle prachtige spullen. Brit zorgt achter de schermen voor de zakelijke kant van het bedrijf.

Mañana Mañana
© Mañana Mañana

Nina en Brit weten heel goed hoe zij de meest mooie producten kunnen maken. Maar weten dit ook nog zo te doen, dat de aarde hier zo min mogelijk last van heeft. De materialen waar zij mee werken zijn met zorg geselecteerd en soms zelfs gerecycled of van restmateriaal gemaakt. Ook de mensen die het voor jou (veelal) met de hand maken, krijgen een eerlijk salaris en werken in een fijne omgeving.  Zo koop je dus niet alleen een mooi product, maar ook een mooi verhaal!

Mañana Mañana 2
© Mañana Mañana

Nina en Brit beschrijven hun stijl als opgewekt, eigentijds, bont en excentriek. Tel daar roze en beige als hoofdkleuren bij op, voor een (wat ons betreft) gouden combinatie! Of goud.. laten we zeggen messing. Daar maken zij namelijk ook hele mooie items in!

De vriendinnen zijn niet alleen hardwerkende vrouwen maar ook nog eens super gezellig. Kletsen kunnen ze net zo goed als wij! Daar kwamen we wel achter tijdens ons bezoek aan hun showroom. Want deze producten moesten we natúúrlijk persoonlijk zien, voelen en ruiken. En oh wat worden wij hier ontzettend blij van!

Je zult van ons vast nog veel meer gaan zien en lezen over het prachtige merk Mañana Mañana!

Benieuwd naar ander merken die in de concept store zullen worden verkocht? Klik dan hier!

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
bloemen, kleurinspiratie, blog
Lees meer

Bloemen als kleurinspiratie

Wanneer je even een ommetje gaat maken in het net-niet lente weer kun je de eerste bloemetjes alweer tot leven zien komen. Vandaar dat ik voor deze kleurinspiratie ook voor het thema bloemen ga! Je kunt uit boeketten namelijk heel makkelijk kleurinspiratie halen voor jouw interieur.
Lees meer