Zomer! De leukste tijd van het jaar vind ik zelf. Nu het weer iets minder zomers is, is het belangrijk om de sfeer er nog steeds in te houden. Je kunt de zomer verwerken in je interieur, daar hebben wij toevallig ook een blog over geschreven! Als je even geen zin hebt om je interieur aan te passen, kun je ook een zomers sfeertje creëren door middel van roomsprays.

Een roomspray of interieur parfum is super handig te gebruiken. Om een lekker subtiel geurtje te verspreiden spray je een keer met de parfum, wil je een intense geur? Spray dan een aantal keer door de kamer.

The Ritual of Karma Parfum d’Interieur

The Ritual of Karma Parfum d’Interieur is een zomerse spray. De spray ruikt naar de heilige lotus en witte thee. Zo brengt deze spray een zomerse sfeer en een gevoel van luxe in je huis. Perfect voor zomerse ontspanning dus!

Met deze interieur sprays krijg je in 3 tellen een zomergevoel in je huis. 2
Spray voor €25.90,-


Rivièra Maison Huisparfum Ibiza

Het geur karakter van deze spray is gebaseerd op de frisse, zoete en heldere geuren van Ibiza. Heb je onze blog over Ibiza-interieur al gelezen? De spray is zeker een goede toevoeging!

Met deze interieur sprays krijg je in 3 tellen een zomergevoel in je huis. 3
Spray voor €36.90,-

Janzen interieurspray – Coral 58

De Janzen interieur spray heeft een gave geur en een gaaf uiterlijk! Naast saffraan en amber ruikt de geur ook naar exotische bloemen. De spray doet mij helemaal denken aan vakantie!

Met deze interieur sprays krijg je in 3 tellen een zomergevoel in je huis. 4
Spray voor €22.50,-

Marie-Stella-Maris No.92

De geur Objets d’Amsterdam is een sprankelende geur van witte thee, met citrustonen van bergamot en citroen. Ik moest gelijk denken aan een lekker zonnetje en op het terras zitten. Die geur wil je toch thuis ook?!

The Ritual Of Sakura Parfum d’Interieur

Zoals we het lijstje zijn begonnen, sluiten we hem ook af! Deze parfum van Rituals ruikt naar rijstmelk en kersenbloesem wat zorgt voor een heerlijk romig en fleurig parfum.

Met deze interieur sprays krijg je in 3 tellen een zomergevoel in je huis. 7
Spray voor €25.90,-

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk