Woontijdschriften kopen en deze vervolgens niet lezen is iets wat ik helaas regelmatig doe. Daarentegen ga ik veel liever direct met mijn ideeën aan de slag en ben ik in de weer met mooie interieur items. Daarnaast verwen ik Luuk graag met mooie outfits en speelgoed.

Meet Miranda 2
© wonder & melon

Stilzitten is dus niet aan mij besteed en je zult mij dan ook niet op de bank zien zitten met Netflix aan. Wel kan ik mezelf verliezen in Instagram, tja de een zal het zonde van de tijd vinden, maar ik deel graag foto’s van mijn huis ter inspiratie en heb hier ontzettend veel plezier aan. Deze foto’s maak ik dan ook zelf, fotografie is tevens ook een favoriete hobby van mij.

Ik heet dan wel Miranda, maar voor iedereen in mijn omgeving ben ik Mirr. Hier luister ik dus ook eerder naar dan dat je mij bij de voornaam noemt. En mocht je mij wakker willen maken voor iets? Tja een zoute haring of een toast met avocado is dan wel het beste wat je mee zou kunnen brengen! De haring niet altijd natuurlijk haha.

Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan bij mooie winkels zoals de Sissy-boy, is het tijd voor waar ik altijd al naar uit keek. Iets wat nog dichterbij mij ligt. Ik mocht al vanaf het begin meemaken dat myperfectinterior (nu natuurlijk wonder & melon) van een blog uitgroeit tot iets dat veel groter kan worden. Daar is de Concept Store in Enschede het ultieme voorbeeld van. Iets waar ik dus ook mijn passie volledig in kwijt kan.

Kletsen met vriendinnen of mijn tweelingzus onder het genot van een wijntje is wel aan mij besteed, maar op pad met mijn zoontje Luuk is ook een favoriet-je om te doen. Als je het anderen vraagt ben ik attent, lief, grappig, sociaal en een tikkeltje eigenwijs (klein tikkeltje maar hoor …).

Voor nu ga ik dus een hele toffe nieuwe uitdaging aan bij wonder & melon en kijk ik er naar uit om gezellig met jou te kletsen en je te inspireren in onze winkel! Zie ik je dan?

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
Mañana Mañana 4
Lees meer

Mañana Mañana

Mogen we je voorstellen aan het fantastische merk Mañana Mañana? Een merk wat bij ons in de buurt nog niet echt bekend is & wij het daarom juist heel tof vinden om deze fantastische producten te mogen verkopen en natuurlijk ook over mogen schrijven!
Lees meer
ammehoela-kinderkleding
Lees meer

Wauw! Let’s introduce ‘Ammehoela’

Ontdek dit geweldige merk. Ammehoela heeft eigenzinnige prints die met de hand zijn geïllustreerd. Comfortabele kleding, met een hoge kwaliteit van stof. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn GOTS gecertificeerd.
Lees meer