Na jarenlang in de jeugdzorg te hebben gewerkt, zelf moeder te zijn geworden en inmiddels genoeg inspiratie te hebben opgedaan om mijn eigen huis elke week wel op de kop te kunnen gooien, heb ik besloten om de stoute schoenen aan te trekken en mijn passie te volgen.

Meet Margot 1
Meet Margot en Liz

Waar ik eerst alleen schreef voor het blog My Perfect Interior, doe ik dit tegenwoordig samen met anderen. Toch ligt niet alleen mijn interesse bij het schrijven, maar ook zeker bij het creëren van nieuwe ideeën, toffe contacten leggen en op zoek te gaan naar de mooiste items en merken met een mooi verhaal.

Het idee om, naast het blog, een conceptstore te beginnen was zo al snel gemaakt! Samen met mijn man zijn de eerste plannen gemaakt en staan Miranda & ik straks in de winkel om ons enthousiasme met jullie te delen. Niet alleen op interieur gebied, maar ook voor toffe lifestyle producten en een bijzondere kidscorner kun je bij ons terecht.

Waar ik het leuk vind om op de achtergrond creatieve dingen te bedenken, sta ik niet snel op de voorgrond. Instagram is voor mij aardig abracadabra maar gelukkig kunnen mijn collega’s dat veel beter. Kletsen kan ik dan wel weer heel goed! En een goede kop koffie zetten gaat me ook zeker lukken.

Ik houd van lekker eten en ben een ontzettende snoepkont! Of het nu winter of zomer is, ijs gaat er bij mij altijd in. Vis daarentegen.. die geur kan ik niet aan. Dus inderdaad, ook sushi is niet aan mij besteed. 

Fout dansen door de woonkamer met mijn gezin, elke dag ‘lang zal ze leven’ zingen & de dilemma’s van een peuterpuber van 2 jaar handelen is waar ik heel gelukkig van word. Maar ook met een cocktail aan het strand, een goed gesprek, shoppen met vriendinnen en altijd wel met iéts thuis komen voor de kleine meid is zeker mijn ding.

Ik vind het fantastisch om mijn dochtertje in de leukste outfits te kleden en haar haren vol knipjes, haarbandjes en elastiekjes vast te zetten. Helaas (voor mij) denkt zij daar soms net wat anders over;). Op de foto gaan, rondjes draaien in haar favoriete outfit en de hele dag roepen “ik ben mooi” is wél haar ding. Jullie zullen haar dus nog veel terug zien!

Shoppen is dus wel aan mij besteed, maar dit mogen doen voor een eigen winkel is wel echt een droom! 

Waar Miranda houdt van ‘licht’ houd ik ook wel van een beetje kleur. Waar Miranda kleding koopt voor een zoontje, doe ik dat voor een dochter. En waar Miranda de vele werkervaring in deze branche heeft, kan ik met mijn achtergrond goed dingen samenbrengen tot een mooi geheel.

Perfecte match denk ik om voor ieder wat wils te kunnen bieden in onze verrassende conceptstore. Daarover vertellen we jullie de komende tijd nog veel meer! Zie ik je snel?!

Liefs Margot

0 Shares:
1 reactie
  1. Een eerste reactie mag natuurlijk best van je moeder zijn. Je volgt je hart en je dromen. Hoe mooi is dat.
    Veel respect om een hele andere nieuwe weg in te gaan.
    Je maakt van je conceptstore een succes , dat is zeker .
    Ben trots op jou.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
ammehoela-kinderkleding
Lees meer

Wauw! Let’s introduce ‘Ammehoela’

Ontdek dit geweldige merk. Ammehoela heeft eigenzinnige prints die met de hand zijn geïllustreerd. Comfortabele kleding, met een hoge kwaliteit van stof. Alle producten zijn gemaakt van biologisch katoen en zijn GOTS gecertificeerd.
Lees meer