Wij hopen dat jullie na de vorige ‘in de spotlight’ net zo enthousiast zijn over onze nieuwe rubriek als wij. Trots zijn we op het feit dat we alweer een interview met jullie kunnen delen met een super tof bedrijf. Het is maar goed dat de salarissen straks weer worden uitgekeerd, want mogelijk denk jij na het lezen (net als wij) ook alleen nog maar ‘hebben, hebben, hebben’!

In de Spotlight ‘Stoere Store’ 2
Een aantal producten uit de Stoere Store

Nieuwsgierig? We trappen af met wie de bedenkers achter ‘Stoere Store’ zijn: 

Wij zijn Annet (36) en Gerben (34). Getrouwd en hebben drie prachtige dochters. Wij zijn de eigenaren van Stoere Store. Gerben is lasser van beroep en dus de handige Harrie. Hij is dan ook voor het grote deel de creator van onze producten. Ik (Annet) ben gek op interieur! Je kunt wel zeggen dat mijn leven, naast mijn kinderen, eigenlijk meestal om interieur draait. Waar ik ook ben, ik kijk altijd naar de inrichting.  

In de Spotlight ‘Stoere Store’ 3
Gerben en Annet

Over de naam ‘Stoere Store’ gesproken. De naam klinkt niet alleen passend bij jullie producten, maar ook ontzettend stoer dat jullie als stel dit bedrijf samen runnen! Kunnen jullie iets meer vertellen over jullie bedrijf?

We hebben een interieur webshop. Een groot deel van de producten die daar in staan maken wij zelf. Ik ontwerp en Gerben creëert.

Daarnaast doen we ook aan maatwerk. Dus zie je wat leuks van ons eigen merk, maar is het niet de juiste afmeting? Of ben je op zoek naar een onderstel voor je tafel of bankje, een leuk metalen bijzettafeltje of iets heel anders van metaal? Misschien kunnen wij het dan wel voor je maken!

Hoe zijn jullie op het idee gekomen om Stoere Store op te starten? 

Het begon in april 2016. De webshop in sieraden, die ik samen met mijn moeder runde, was niet meer wat we wilden. Maar wat doe je dan?

Onze liefde voor interieur deed ons besluiten om te beginnen met het verkopen van producten voor in huis, gemaakt door Gerben. Twee dagen voordat ik beviel van onze jongste dochter ging de webshop online. 

Een jaar later besloot mijn moeder het wat rustiger aan te doen en vanaf dat moment heb ik het allemaal overgenomen! Na bijna vijf jaar is ons assortiment uitgebreid van wat wandplanken en wandrekken naar vele (diverse) tijdloze woonaccessoires.

Aan wie verkopen jullie je producten?

Liefhebbers van elk soort interieur komen langs in de webshop. Wij proberen tijdloos te blijven, zodat er voor elk wat wils is.

Tof, want dan bereik je ook een brede doelgroep. Wat willen jullie nog graag bereiken met Stoere Store?

Op dit moment is de webshop alleen nog geopend voor Nederland en België. Klanten uit andere landen kunnen bestellen via de mail. Maar we gaan kijken of het mogelijk is om de webshop verder internationaal uit te breiden.

Naast dat jullie de webshop internationaal willen maken. Zijn er ook nog andere toekomstdromen?

Een grote droom is om uiteindelijk een fysieke winkel te krijgen en van Stoere Store te kunnen leven. 

Dat zijn mooie dromen! Bij mooie dromen horen natuurlijk ook mooie producten. Welk item is jullie favoriet? 

Onze grote trots is het RVS Gewei. Een stoer product wat in elk interieur past! De geweien worden door Gerben deel voor deel met de hand gemaakt en aan elkaar gelast. Daardoor is elk gewei uniek! 

Door een super mooie fotoproductie in de Libelle, waar ons RVS Gewei bij vermeld stond, is dit toch wel het meest verkochte product geworden.

Een product waar jullie dus zeker trots op mogen zijn. Mochten onze lezers nu geïnteresseerd zijn, waar kunnen ze jullie dan vinden?

Kom gezellig eens een kijkje nemen in de webshop www.stoerestore.nl. Ook kun je ons volgens op Facebook, Instagram, Pinterest en zelfs op Tiktok

Pssst.. ben je enthousiast en wil je graag iets bestellen? Gebruik dan deze handige kortingscode: MPI15 (15% korting)

De code is geldig t/m 04-03-21. ( uitgezonderd de artikelen in de categorie NIEUW)

8 Shares:
1 reactie
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk