Nu het lekkere weer & de zomervakantie dichtbij komen ben je vast al op zoek gegaan naar een leuke Airbnb of hotel. Omdat alles zo onzeker is rondom corona is het misschien slim om nog een jaartje in Nederland te blijven toch? Maar niet getreurd! Ook in Nederland zijn genoeg leuke vakantiehuisjes beschikbaar. Ik heb een aantal super leuke tiny houses voor je uitgezocht.

1. Warthog “op het veld”

Dit leuke huisje is te vinden tussen Den Oever en Wieringerwerf. De ruimte is 8m2 en helemaal zelf gebouwd door de verhuurders! Oh, en slapen doe je met uitzicht op de sterrenhemel.

2. Sfeervol tiny house Beekbergen

Gelegen op het mooie Droompark Beekbergen tussen Veluwe en IJsselvallei is tiny house De Kleine Beer perfect voor een weekendje weg!

Deze tiny house is 20m² en van alle moderne gemakken voorzien. Je kunt zelfs Netflix kijken op de tv! Het enige minpuntje: je kunt niet recht opstaan bij het bed, maar dat wordt alweer overschaduwt door het feit dat je een hot tub hebt!

3. New Cosy Tiny House in the forest

Deze Airbnb is te vinden in het zelfde park als nummer 2! Toch ziet hij er van binnen net iets anders uit. Doordat het huisje van binnen een andere kleur hout heeft, krijg je al een hele andere sfeer.

4. Tiny house- “stilleven”.

Dit huisje ligt op een rustgevende plek, midden in de weilanden met in de verte de Lochemse berg! Perfect als je even aan de drukte wilt ontsnappen. De inrichting van het huisje bestaat uit vintage vondsten en design producten. 

5. Zwevende Hemel Buitengewoon logeren

Even helemaal terug naar de natuur! Er is namelijk geen tv en internet aanwezig in de lodge, zodat je eindelijk even helemaal kunt ontspannen. 

6. Het bos roept! Forest Cabin

Dit huisje is 15m2 groot en heeft een eigen houtkachel! Ik vind persoonlijk de houten bogen in het plafond erg mooi.

7. Een bijzonder ‘Tiny Huisje’ in de binnentuin

Dit is bijzondere tiny huisje staat middenin een kas! Het is in een rustgevende, relaxte en groene omgeving.

8.Marcontainer

De Marcontainer is een tiny house gemaakt van een oude zeecontainer. Hoe vet?! Basecamp in IJmuiden is een Tiny House Eco Resort met 20 unieke Tiny Houses. Tussen de jachthaven, het strand en het Kennemermeer in de duinen komen de natuur, de zee en de industrie samen.

0 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk