De zon in de slaapkamer

Wanneer het voorjaar weer begint verlangen we allemaal naar fris en vrolijkheid. Vaak wordt er dan gedacht dat je alles in huis licht moet hebben, maar niets is minder waar! Ook met warme en donkere kleuren kun je goed het ‘zomer’ gevoel creëren. Het gaat erom hoe je dit combineert..met de juiste combinatie zul je zien dat je een heerlijke zomerse slaapkamer krijgt!

Wanneer je een donkere vloer hebt, ga dan voor een lichtere tint op de muur. Dit hoeft niet altijd met verf. Er is zoveel mooi behang te verkrijgen. Zelfs wanneer je een wat kleinere slaapkamer hebt kun je deze met behang groter laten lijken. Kies dan voor een behang met een reliëf of een glittertje! Doordat het licht erop schijnt ontstaat er optisch meer diepte. 

Met een mooie linnen dekbedovertrek geef je net dat beetje luxe aan de slaapkamer. Maar ook is linnen een heel fijn materiaal om onder te liggen tijdens de warmere dagen/nachten. Leg voor een spannender contrast een andere kleur kussen neer op het bed. Ook willen we nog steeds uit bed stappen en warme voeten hebben .. vervang je kleed eens voor een hoog polig model. Ouderwets? Zeker niet! Het oogt lekker cosy, mits je maar de juiste kleur neemt voor in jouw slaapkamer. Hier zie je dat de tint van het kleed in de andere items subtiel terug komt. Dit zorgt ervoor dat het niet een ‘vlak’ wordt, maar juist 1 geheel. 

Planten en bloemen halen het zomergevoel naar binnen, ook in de slaapkamer! Ga bijvoorbeeld eens voor wat anders dan de standaard plant. Hang verschillende wandvaasjes op en vul deze met droogbloemen of wissel ze af met verse bloemen of een klein hangplantje.

Geniet zo van de zon in de slaapkamer!

Alle items uit het moodboard

3 Shares:
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze vind je misschien ook leuk
shop tips, inspiratie, valentijnsdag
Lees meer

Shop tips week 6

Sommige mensen vinden het verschrikkelijk, anderen smullen van de grote romantische gebaren. En of je liever wil dat deze dag zo snel mogelijk voorbij is, of dat in het jouw geval elke dag Valentijnsdag mag zijn.... Iedereen houdt wel een beetje van romantiek op zijn tijd, niet?
Lees meer
shop tips, keuken, vtwonen
Lees meer

Shop tips week 11

Het liefst staan we allemaal in een hele fijne keuken, waar je alles bij de hand hebt. En ook willen we natuurlijk een keuken waar je u tegen zegt qua look. Een nieuwe keuken kost vaak best veel geld, maar je kunt ook met accessoires en verschillende materialen de keuken een hele nieuwe look geven.
Lees meer